Cum își menține Michelle Obama silueta

La 53 de ani, fosta Primă Doamnă a Americii este într-o formă fizică de zile mari. Se bucură de o sănătate de fier, de o siluetă atletică, tinerească, și de o doză inepuizabilă de bună-dispoziție. 

Cum își menține Michelle Obama silueta la 53 de ani, vârstă la care majoritatea femeilor se confruntă cu consecințele instalării menopauzei, dintre care poate cea mai supărătoare este acumularea kilogramelor în plus?

When I was at the White House, I often hosted bootcamp weekends for my close girlfriends. It didnt matter that we were all at varying fitness levels. Our bootcamp weekends were a reminder that if we want to keep taking care of others, we need to take care of ourselves first. And even though Im no longer at the White House, I’ve continued this tradition and wanted to share some photos. My girlfriends have been there for me through all kinds of life transitions over the years – including a pretty big one recently! – and weve done our best to stay healthy together. Whether its a bootcamp or a walk around the neighborhood, I hope you and your crew can find some time this summer to be healthy together.

O postare distribuită de Michelle Obama (@michelleobama) pe

Bootcamp la Casa Albă

Încă de pe vremea mandatului soțului său la Casa Albă, Michelle obișnuia să organizeze săptămânal sesiuni de  antrenamente cu grad ridicat de dificultate, pentru ea și prietenele ei. Exercițiile de tonifiere musculară și exercițiile cardio intense executate în timpul acestor antrenamente le ajutau să-și depășească limitele. Acest tip de antrenament este benefic nu doar trupului, ci, în egală măsură, și minții.

“N-are nicio importanță că avem niveluri diferite de rezistență. Important este că aceste antrenamente săptămânale ne amintesc că trebuie să avem grijă de noi înainte de a avea grijă de alții”, subliniază Michelle.

“Prietenele mele mi-au fost mereu alături în astfel de momente și împreună ne-am susținut unele pe altele, astfel încât tot împreună să ne bucurăm de sănătate și de o formă fizică bună”, adaugă Michelle.

Cum își menține Michelle Obama silueta și buna-dispoziție

Fandări, diverse tipuri de abdomene, planșe repetate până la epuizare, în asta constă antrenamentele lui Michelle Obama și a prietenelor ei, antrenamente a căror tradiție o păstrează chiar și după plecarea de la Casa Albă. În pozele pe care le postează pe Instagram, Michelle își invită urmăritorii să-i urmeze exemplul și să-și mobilizeze prietenii. Antrenamentele de grup sunt mult mai plăcute decât cele individuale. Și, pe cale de consecință, și mai eficiente.

Michelle Obama luptă împotriva obezității infantile

Michelle Obama a militat întotdeauna pentru menținerea sănătății și a formei fizice în parametri optimi. De aceea, în 2010, fosta Primă Doamnă a lansat programul Let’s Move, care susținea combaterea obezității infantile. În cadrul acestui program, Michelle a creat o grădină de legume chiar la Casa Albă, invitând oamenii să mănânce mai sănătos și să practice o activitate fizică. Cât despre ea, nu a ezitat nicio clipă să se dea drept exemplu.

Citește și Cele mai frumoase rochii de seară purtate de Michelle Obama la evenimentele speciale

Autor: Oana Anghel

Sursa: www.aufeminin.com 

Surse foto: hepta, instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete