Alina Pușcaș se mută! Unde va locui vedeta TV?

Alina Pușcaș

În doar câteva luni, Alina Pușcaș va deveni mămică pentru a treia oară. Vedeta TV și soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, mai au împreună alți doi copii, un fiu și o fiică, Alex și Melisa.

Alina Pușcaș se mută! Unde va locui vedeta TV?

Cum apartamentul în care locuiesc acum a devenit neîncăpător, cuplul a dat startul procedurilor de construire a propriei locuințe spațioase, la curte.

De când a devenit mamă, Alina Pușcaș pune copiii pe primul loc. Pentru confortul lor, vedeta Antenei 1 și soțul ei au schimbat o dată domiciliul. Nemulțumiți, însă, s-au întors în apartamentul medicului.

Acum se pregătesc pentru pasul următor, o casă încăpătoare și primitoare, în care toată lumea să se simtă confortabil.

„Noi aleseserăm să stăm într-un complex rezidențial care ne oferea foarte multe facilități, cu multă verdeață, cu spații pentru copii, intimitate, supraveghere strictă 24 din 24, grădiniță, sală de sport, piscină, etc.

Anul trecut, în octombrie, am revenit însă în apartamentul lui Mihai, care era oricum mai mare decât cel din complexul rezidențial.

Avem patru camere, dar ne dorim mai mult spațiu. Tocmai din acest motiv, dar și pentru că din august suntem noi doi, trei copii și o bonă permanentă, dar și pentru că amândoi ne-am dorit să stăm la casă, am început să depunem toate actele pentru construcția unei case de vis, sper eu”, a declarat Alina, pentru Libertatea.

Alina și Mihai spun că nu vor amesteca afacerile cu viața de familie, chiar dacă noua locuință le-ar permite asta, pentru că va avea multe camere.

„Nu voi face un showroom în casă. Mi se pare foarte important să poți delimita cât mai clar zona privată de cea de carieră, de business.

Vom avea un birou în care evident că vom lucra, atât Mihai, cât și eu, acele aspecte care se pot rezolva din fața calculatorului, dar nu vom face nici unul dintre noi un business în casă”, a precizat Alina Pușcaș.

Chiar dacă e pe ultima sută de metri a sarcinii, prezentatoarea TV este încă foarte activă.

Se preocupă îndeaproape de afacerea pe care o are în colaborare cu designerul Mihaela Glăvan, rezolvă treburi administrative și, până de curând, a filmat pentru noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, care va intra pe post în toamnă.

„Sunt zi de zi la showroom sau la atelier. Mă ocup de bănci și contabilitate atât pentru afacerea cu haine, cât și pentru clinica lui Mihai.

Merg la cumpărături la supermarket cam la două zile, nu mă plictisesc, garantat!”, a mai mărturist vedeta pentru aceeași sursă. Alina Pușcaș urmează să  aducă pe lume o fetiță.

Foto: Instagram

Citește și: 

Momente de panică pentru Ioana Blaj. Actrița a fost surprinsă de furtuna din Grecia: „Am avut senzația că trăiesc un film horror care nu se mai termină.’

Diana Munteanu este complet schimbată. Fanii au reacționat imediat: „Te-ai stricat și tu cu operațiile estetice’

Tradiția la care va renunța Adelina Pestrițu în ziua nunții: „Sunt ok cu această mică schimbare de reguli’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete