Momente de panică pentru Ioana Blaj. Actrița a fost surprinsă de furtuna din Grecia: “Am avut senzația că trăiesc un film horror care nu se mai termină.”

O furtună devastatoare a lovit cu putere Grecia, făcând mai multe victime, printre care și români. Printre cei surprinși de vremea capricioasă se numără și Ioana Blaj. Aflată în vacanță alături de familie, actrița a trecut prin momente de panică și a povestit în detaliu experiența neplăcută pe care a trăit-o.

Insulele din Grecia reprezintă, în fiecare vară, alegerea foarte multor români pentru petrecerea concediului. Ioana Blaj și familia acesteia nu fac excepție, actrița aflându-se în vacanță alături de cei dragi într-o insulă grecească.

Momente de panică pentru Ioana Blaj. Actrița a fost surprinsă de furtuna din Grecia

Furtuna devastatoare din Grecia, care a produs pagube materiale semnificative și a provocat decesul mai multor persoane, a afectat-o și pe actrița Ioana Blaj. Aceasta a povestit că, în doar câteva minute, totul s-a transformat într-un adevărat coșmar.

“Aseară stăteam liniștiți la o tavernă în port, mâncam aperitivele, când a venit venit furtuna, un vânt foarte puternic (120 km/h) și s-a luat curentul. Copiii au început să țipe. I-am luat pe sus pe Filip și căruciorul lui Tudor și l-am băgat pe prima ușă pe care am găsit-o. Am nimerit în bucătaria unui restaurant. Toată lumea era în panică. Zburau acoperișurile, zburau pahare și sticle de pe mese și bucăți din copaci. Pentru câteva minute nu l-am găsit pe Ducu care era cu Tudor. Într-un final ne-am intalnit.Tremuram din toate încheieturile, abia mă țineam pe picioare. Filip urla cât putea de tare de teamă, alături de alți copii pe care îi încercau aceleași emoții. A durat totul cam 15-20 min. Când s-a oprit, l-am pus pe Tudor în cărucior, pe Filip în spatele lui Ducu și am început să fugim până la hotel (cam 10 min de mers pe jos). Apa era până la glezne, întuneric beznă. Ne împiedicam de crengi rupte, ghivece enorme, șezlonguri care zburaseră. Când am ajuns în hotel, am constatat că nu merg lifturile și trebuie să urcăm 5 etaje cu căruciorul și copiii. În cameră era apă peste tot… Am avut senzația că trăiesc un film horror care nu se mai termină. Bine că suntem sănătoși și am scăpat cu bine”, a spus Ioana Blaj.

Actrița a revenit din nou în atenția publicului după ce a jucat în serialul “Fructul oprit”, urmând să facă parte și din distribuția serialului “Sacrificiul” care va fi difuzat la Antena 1.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Ioana Blaj.

Foto: pr

Citește și:

Nicole Kidman, mai fericită ca niciodată: Am așteptat toată viața asta!'

A murit Denise Nickerson! Familia actriței încă strânge bani pentru a-i îndeplini ultima dorință

Actorul Arnold Schwarzenegger și-a înșelat fosta soție cu menajera lor! Împreună, actorul și amanta lui au un fiu

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete