Vedeta care a apărut complet goală la Pro TV. Reacțiile nu au întârziat să apară: „M-a luat ficatul!”

„Sunt celebru, scoate-mă de aici', emisiunea difuzată pe Pro TV, a surprins cu prima ediție. Cele 12 celebrități care concurează au fost supuse unor probe extreme, cu reptile, păianjeni. Una dintre ele a surprins altfel, a apărut complet goală în emisiune.

Bia Khalifa, căci despre ea este vorba, s-a dezbrăcat și s-a dus să facă un duș. Pentru că i s-a făcut cald, concurenta a hotărât să se dezbrace și să meargă la duș. Ceilalți concurenți sunt contrariați, iar Cornel Palade are o reacție mai mult decât amuzantă.

„M-a luat ficatul!', declară acesta, în timp ce se ține cu mâna de inimă.

bia-khalifa-goala-la-sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Cine e Bia Khalifa

Bia Khalifa sau Bianca Niculai, pe numele ei din buletin, a apărut prima dată pe micul ecran la emisiunea „iUmor', de la Antena 1. Atunci, ea a prezentat un număr de roast în fața juraților, a lui Chello, Mihai Bendeac și în fața Deliei, îmbrăcată în măști de protecție. Ulterior, tânăra a fost invitată în mai multe emisiuni de televiziune de la Antena 1 și de la Antena Stars.

Ea e acum creator de conținut pentru adulți.

Ce se întâmplă în emisiunea de la Pro TV

12 celebrități au intrat în jungla din Republica Dominicană. Lidia Buble, Cornel Palade și Giani Kiriță sunt printre vedetele care au acceptat provocarea. Timp de două luni, celebritățile vor trăi sub cerul liber, departe de casă, de fani și de luxul zilnic, complet izolate, fără acces la telefon sau internet și se vor lupta cu neprietenoasa junglă pentru titlul de rege sau regină a acesteia. Resurse limitate, insecte, izolare, teama de necunoscut, animale exotice și provocări extreme – sunt doar câteva dintre elementele pe care vor trebui să le înfrunte vedetele, în cel de-al doilea sezon al show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete