Vasile Șeicaru critică afirmațiile Marinei Almășan despre Victor Socaciu: „Ce rușine, cum poți abera astfel…”

Vasile Șeicaru comentează recentele afirmații făcute de Marina Almășan, potrivit cărora artistului Victor Socaciu i s-ar fi grăbit moartea, fiind constrâns să participe la concerte, când starea de sănătate îi era vulnerabilă.

Marina Almășan a lansat de curând o carte în care vorbește despre povestea de iubire cu Victor Socaciu. În „Ceasul iubirii… Cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu', Marina Almășan vorbește despre „16 ani pe care i-am respirat în preajma unui mare artist, care mi-a cerut cândva, parcă într-o altă existență, să-i fiu alături până la moarte. Dar îi voi fi chiar și dincolo de ea, prin această carte. Cartea este despre iubire, despre greșeală și despre neiertare. Dar, mai ales, despre IUBIRE', dezvăluie Marina Almășan.

Aceasta a făcut câteva acuzații în spațiul public, legate de moartea artistului, la sfârșitul anului trecut.

„Cum, oare, un om care pretinde acum prin interviuri că «a iubit», nu a văzut cum cel de lângă el se stingea treptat, ca o lumânare, hăituit pe drumuri, cum de nu-i constată degradarea avansată. Dar, asta e, când partenerul de viață e și impresar, criteriile financiare probabil că depășesc trâmbițata ‘iubire… Rămân la concluzia că, în mod conștient sau nu, artistul Victor Socaciu a fost ‘ajutat să plece mai repede dintre noi…', a scris Marina Almășan.

Vasile Șeicaru, despre Victor Socaciu: „Victor a fost un om excepțional'

Într-un text publicat de fiica cea mică a lui Victor Socaciu, colegul și prietenul lui, Vasile Șeicaru a scris:

„Ce rușine, cum poți abera astfel crezând că l-ai cunoscut cândva bine pe Socaciu. Ei bine și eu l-am cunoscut, și pot să spun că foarte bine! (…) Vă spun sincer prieteni, oameni buni, Victor mi-a spus în față înainte să fie internat prima oară dupa festival, că locul lui e pe scenă, că preferă să moară pe scenă decât să nu fie prezent atunci când era solicitat! Așa că să nu-mi umble cineva cu cai verzi pe pereți, Socaciu trăia pentru scenă!!' a spus artistul.

„Știam că se iubeau foarte mult, și am fost primul care am aflat că vrea să se căsătorească cu Brândușa, mi-a spus că i s-a dat un alt fel de a iubi, și că-i mulțumește lui Dumnezeu pentru asta! Îmi mai spunea că e prima oară când se simte iubit! Vă rog să credeți spusele mele, că n-am niciun motiv să inventez!', a concluzionat Vasile Șeicaru.

Victor Socaciu si MarinaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Alina Sorescu rupe tăcerea în legătură cu divorțul

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete