Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc, comorile României aplaudate la Premiile Gopo 2022

Premiile Gopo 2022 au avut loc marți, 3 mai, pe scena Teatrului Național. Doi dintre marii actori ai României, Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc, au urcat în aplauzele celor prezenți în sală pentru a-și primi premiile.

Victor Rebengiuc, în vârstă de 89 de ani, a urcat alături de soția sa, Mariana Mihuț pe scenă. Celebrul actor se ajuta de un baston, însă a fost elegant ca întotdeauna. Îmbrăcat într-o cămașă neagră și un costum de aceeași culoare, Victor Rebengiuc le-a mulțumit celor prezenți pentru Premiul Gopo pentru Întreaga carieră, oferit de Apa Nova, o companie Veolia. Acesta le-a promis tuturor că nu se va retrage așa ușor. În mai puțin de o lună, va juca într-o piesă la Teatrul Bulandra.

„Să ştiţi că ăsta nu e ultimul număr din gală, mai urmează. Vă mulţumim mult pentru aplauze. cred că nu mai era nevoie să venim, la cât s-a vorbit despre noi. Dar e un lucru ciudat. Acum vreo 20 de ani, am primit un premiu pentru întreaga carieră, de la UNITER, şi încă unul de TIFF (n.red: Transilvania International Film Festival). În ăştia 20 de ani, am continuat cariera. Cred că şi după ăsta o să continue, mai pregătesc un rol la Bulandra, cam într-o lună, vom avea o premieră, să dea Dumnezeu să iasă bine. Am impresia că nu o să fie ultimul (n.red: premiu)”, a spus Victor Rebengiuc, pe scena Premiilor Gopo, scrie Click!.

De asemenea, soția acestuia, Mariana Mihuț, a fost copleșită de emoții și a mulțumit tuturor, adresând totuși o întrebare.

„Mulţumesc mult de tot. Asemenea aplauze am mai primit la “Regele moare”, în tmpul pandemiei. Atunci ni s-a dat voie, sala era plină. Şi încă o dată sunt emoţionată şi recunoscătoare. Atât vreau să vă întreb. Eu sunt comoară naţională şi nu ştiu? De fapt, noi suntem două comori naţionale şi nu ştim?”, a spus Mariana Mihuţ, în vârstă de 79 de ani, potrivit sursei citată.

Întrebarea a devenit virală în mediul online, mai mulți actori printre care și Oana Pelea oferindu-i răspunsul.

„Da. Dna Mariana Mihuț si Domnul Victor Rebengiuc – două comori! Să ne trăiască sanatoși si bucuroși!', a scris Oana Pelea pe Facebook.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete