Alina Sorescu rupe tăcerea. A confirmat divorțul de Alexandru Ciucu! Ce se întâmplă cu fetițele lor: „Voi face tot posibilul să le protejez”

Alina Sorescu a făcut primele declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu. Cântăreața a explicat într-o postare pe Facebook că ea a intentat procesul pentru separarea legală, iar designerul a intentat altul, în care sunt implicate fetițele lor.

Ieri, aproape de miezul nopții, Alina Sorescu a scris pe Facebook: „Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanța a procesului'.

Cântăreața a precizat și că pentru ea cele mai importante sunt fetițele pe care le au împreună. „Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, că și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare', a încheiat ea.

alina-sorescu-si-alexandru-ciucu-proces-divort-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Se știe că zvonuri despre divorțul dintre cei doi există chiar de acum un an de zile. De-a lungul timpului el a negat, iar ea a tratat cu discreție subiectul. Acum câteva zile s-a aflat că Alexandru Ciucu a deschis un proces la Judecătoria Buftea, chiar pe 3 aprilie s-a prezentat în fața judecătorilor alături de tatăl lui. Alina Sorescu nu a fost prezentă.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt căsătoriți din 2010 și au împreună două fetițe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete