Cum a reacționat Ioana Ginghină când a văzut imaginile în care fostul ei soț sărută o altă femeie? A dezvăluit totul: “Când am aflat…”

Divorțul lor a surprins pe toată lumea, având în vedere că de fiecare dată când apăreau în public părea că au o căsnicie fericită și lipsită de problemele. Realitatea era complet diferită, iar la scurt timp după ce s-au separat, au apărut în public imagini în care Alexandru Papadopol săruta o altă femeie. Cum a reacționat Ioana Ginghină când a văzut fotografiile?

S-a scris mult despre divorțul lor, iar subiectul a ocupat multă vreme prima pagină a ziarelor, iar când părea că lucrurile s-au liniștit, în presă au apărut informații despre noua relație a lui Alexandru Papadopol. Actorul a fost surprins sărutându-se pe stradă cu Adriana Titieni, ipostază care nu i-a fost deloc comodă fostei soții, Ioana Ginghină.

Cum a reacționat Ioana Ginghină când a văzut imaginile în care fostul ei soț sărută o altă femeie?

Ioana Ginghină și-a revenit după divorț și reușește să vorbească deschis despre acest episod mai puțin plăcut din viața ei. Actrița mărturisește că a aflat de noua relație a fostului soț prin intermediul unei prietene care i-a trimis știrea din presă. Fotografiile nu au uimit-o, aceasta bănuind că în viața lui Alexandru Papadopol ar exista o altă femeie. Cu toate acestea, vestea nu a fost una plăcută, iar teama actriței a fost legată de felul în care Ruxandra, fetița cuplului, va asimila informațiile.

“Nu mi-a fost ușor și i-am spus și lui. Când am aflat, primul lucru pe care l-am făcut a fost să pun mâna pe telefon și să sun la psiholog ca să știu cum să fac cu Ruxi pentru că primul lucru la care se gândește o mamă e copilul. După l-am sunat pe el. Nu știa, habar nu avea că a apărut în ziar. Era și el terminat, nu avea niciun chef să se vadă chestia aia. Nu mi-a picat bine. Eu oricum bănuiam ceva și nu am fost șocată. Am fost preocupată mai mult de ce zice lumea.”, a povestit Ioana Ginghină în emisiunea “Vorbește lumea”.

După ce a divorțat de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină s-a reinventat, este prezentă la evenimentele mondene și recunoaște că își face mult mai des timp să se ocupe de propria persoană.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Ioana Ginghină.

Foto: facebook

Citește și:

Rona Hartner a anulat nunta din România. Care este motivul?

Ce mare actriță va ajunge după gratii? A fost condamnată la închisoare: Am încălcat legea și…'

Anna Lesko l-a dat în judecată pe DJ Vinnie, tatăl fiului ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete