Cum a reacționat Ioana Ginghină când a văzut imaginile în care fostul ei soț sărută o altă femeie? A dezvăluit totul: “Când am aflat…”

Divorțul lor a surprins pe toată lumea, având în vedere că de fiecare dată când apăreau în public părea că au o căsnicie fericită și lipsită de problemele. Realitatea era complet diferită, iar la scurt timp după ce s-au separat, au apărut în public imagini în care Alexandru Papadopol săruta o altă femeie. Cum a reacționat Ioana Ginghină când a văzut fotografiile?

S-a scris mult despre divorțul lor, iar subiectul a ocupat multă vreme prima pagină a ziarelor, iar când părea că lucrurile s-au liniștit, în presă au apărut informații despre noua relație a lui Alexandru Papadopol. Actorul a fost surprins sărutându-se pe stradă cu Adriana Titieni, ipostază care nu i-a fost deloc comodă fostei soții, Ioana Ginghină.

Cum a reacționat Ioana Ginghină când a văzut imaginile în care fostul ei soț sărută o altă femeie?

Ioana Ginghină și-a revenit după divorț și reușește să vorbească deschis despre acest episod mai puțin plăcut din viața ei. Actrița mărturisește că a aflat de noua relație a fostului soț prin intermediul unei prietene care i-a trimis știrea din presă. Fotografiile nu au uimit-o, aceasta bănuind că în viața lui Alexandru Papadopol ar exista o altă femeie. Cu toate acestea, vestea nu a fost una plăcută, iar teama actriței a fost legată de felul în care Ruxandra, fetița cuplului, va asimila informațiile.

“Nu mi-a fost ușor și i-am spus și lui. Când am aflat, primul lucru pe care l-am făcut a fost să pun mâna pe telefon și să sun la psiholog ca să știu cum să fac cu Ruxi pentru că primul lucru la care se gândește o mamă e copilul. După l-am sunat pe el. Nu știa, habar nu avea că a apărut în ziar. Era și el terminat, nu avea niciun chef să se vadă chestia aia. Nu mi-a picat bine. Eu oricum bănuiam ceva și nu am fost șocată. Am fost preocupată mai mult de ce zice lumea.”, a povestit Ioana Ginghină în emisiunea “Vorbește lumea”.

După ce a divorțat de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină s-a reinventat, este prezentă la evenimentele mondene și recunoaște că își face mult mai des timp să se ocupe de propria persoană.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Ioana Ginghină.

Foto: facebook

Citește și:

Rona Hartner a anulat nunta din România. Care este motivul?

Ce mare actriță va ajunge după gratii? A fost condamnată la închisoare: Am încălcat legea și…'

Anna Lesko l-a dat în judecată pe DJ Vinnie, tatăl fiului ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete