Valentina Pelinel, probleme de sănătate: „A trebuit să fac această operație”

Valentina Pelinel este una dintre cele mai frumoase femei din România. Modelul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cristi Borcea și se bucură împreună de cei trei copilași ai lor.

Valentina Pelinel a suferit, recent, o operație pe care a fost nevoită să o facă în urma unor probleme de sănătate. Aceasta a suferit acum mai bine de opt ani un accident la ski, având urmări destul de serioase.

„Sunt foarte ok. Am avut o operație de ligament încrucișat anterior și sunt cu piciorul în orteză, mi-e un pic greu să mă mișc. Acum 8 ani mi-am franjurat ligamentul într-un accident la ski și mi-a fost bine 8 ani, am făcut sport, am dus două sarcini și gemelare.

Între timp s-a rupt, cum era de așteptat, pentru că eu sunt o persooană activă, fac mult sport, am făcut și sporturi de contact. A trebuit să fac această operație pentru că nu pot să fiu o persoană sedentară. Vreau să mă mișc, vreau să fac sport la nivelul la care am făcut până acum și pentru asta era necesară operația', a declarat Valentina Pelinel, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Valentina Pelinel 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Imediat ce medicul i-a dat acceptul, deși poartă încă o orteză, frumosul model a început recuperarea fizică alături de cei mai buni specialiști. Cel care s-a ocupat de tratament a fost chiar soțul ei, Cristi Borcea.

„Merg trei patru săptămâni în cârje, am orteza pe picior, dar am început deja recuperarea. Soțul meu mi-a adus cei mai buni specialiști, cu care a lucrat la Dinamo. Am încredere că știu ce fac', a mai spus frumoasa blondină.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete