Cristi Borcea și decarul familiei! Valentina Pelinel, declarații despre un nou bebeluș: „Dacă e să se întâmple…”

Cristi Borcea și Valentina Pelinel se iubesc ca în prima zi, iar asta se vede cu ochiul liber ori de câte ori apar împreună în public sau în spațiul online. Cei doi formează o familie frumoasă alături de copiii lor, iar fostul acționar de la Dinamo are de gând să devină din nou tată.

Cristi Borcea are, în prezent, nouă copii: trei cu Mihaela Borcea, doi cu Alina Vidican, o fată cu avocata Simona Dana Voiculescu și trei cu Valentina Pelinel. Cu toate acestea, afaceristul a declarat că mai vrea un copil cu actuala soție și apoi gata, acesta din urmă fiind la zecelea urmaș.

„Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace ' , a declarat Cristi Borcea, acum ceva timp.

Nici Valentina nu exclude posibilitatea unei noi sarcini, deși are deja trei copii frumoși. Micuții îi ocupă majoritatea timpului. Aceasta este o mamă implicată și se îngrijorează constant de creșterea și educația lor. Singurul moment pe care îl are dedicat propriei persoane este atunci când cei mici sunt la grădiniță.

Frumoasa blondină vede miracolul nașterii ca pe o binecuvântare, însă momentan „decarul' familiei Borcea nu este în plan.

„Nu am planificat un al patrulei copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre ' , a mărturisit Valentina Pelinel pentru Ciao .

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete