Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 29 iunie-5 iulie 2019. Ce ți-au pregătit astrele în perioada următoare?

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 29 iunie-5 iulie 2019

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 29 iunie-5 iulie 2019. În fiecare vineri, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. 

Săptămâna 29 iunie-5 iulie 2019 este una importantă și asta pentru că vor avea loc trei evenimente astrologice care vor schimba într-o măsură semnificativă profilul astral al perioadei care urmează.  Marte va intra în zodia Leului, Venus va intra în zodia Racului și se va produce și fenomenul de Lună Nouă în Rac. Iată care sunt previziunile Uraniei pentru săptămâna 29 iunie-5 iulie 2019.

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 29 iunie-5 iulie 2019

BERBEC

Berbecii sunt preocupați de partea financiară în săptămâna următoare. Anumite evenimente îi pot lua prin surprindere pe acești nativi, îi prind nepregătiți și chiar se vor întreba dacă le pot face față sau nu. În următoarea perioadă pot să apară o serie de deplasări de scurtă durată.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI. 

TAUR

Taurii simt nevoia să se ocupe mai mult de ei, de tot ce înseamnă imaginea lor și de felul în care sunt văzuți în societate. Vor să pună la punct aspecte legate de înfățișare, sănătate și echilibru psihic. Nu este exclus ca în această săptămână să se trezească în mijlocul unei dispute care are în centrul ei detalii legate de un beneficiu, un avantaj sau un câștig pe care îl pot obține.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI . 

GEMENI

Deși încep săptămâna cu energie și sunt foarte comunicativi, Gemenii pot avea probleme atunci când vine vorba despre sectorul relațiilor parteneriale. Pot să apară conflicte cu partenerul de viață, dar și probleme la locul de muncă. Nu se vor înțelege cu diferiți colaboratori sau asociați, iar acest lucru îi va pune în dificultate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI. 

RAC

Deși există anumite detalii care îi supără, mici conflicte, Racii depun mari eforturi în această săptămână pentru a păstra o prietenie veche sau pentru a rămâne într-un grup în care se simt bine. Vor încerca să treacă peste lucrurile care nu funcționează tocmai bine și să privească elementele pozitive. Între 30 iunie și 2 iulie, pot întâmpina probleme de sănătate care țin de aparatul locomotor, circulația periferică, fiziologia sistemului nervos periferic și funcțiile hepatice.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI . 

LEU

Leii vor gestiona cu dificultate anumite probleme, mai ales dacă până acum nu s-au mai întâlnit cu astfel de situații. Urmează o perioadă în care pot să apară dispute trecătoare, controverse sau observații pe care fie le vor formula ei, fie vor veni din partea apropiaților.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI. 

FECIOARĂ

Fecioarele sunt în atenția tuturor în această săptămână, vor fi intens comentate, iar activitatea lor va fi pusă sub lupă și la fel și performanța publică. Vor descoperi lucruri care până acum le-au fost străine și care îi pot tulbura.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI. 

BALANȚĂ

Balanțele trebuie să fie foarte atente în această săptămână și asta pentru că starea lor de sănătate poate fi afectată din cauza unor accidente legate de factorul Pământ. Căderi, lovituri, traumatisme rezultate din căderea de la înălțime sau de la nivelul solului în locuri adânci, sunt doar câteva dintre posibilele accidentări care pot să apară.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI. 

SCORPION

Scorpionii trebuie să analizeze cu mare atenție tot ce se întâmplă în viața lor și asta pentru că pot fi păcăliți sau induși în eroare de o serie de persoane rău intenționate. Acești oameni sunt direct interesați ca Scorpionilor să nu le iasă jocul și vor face tot ce ține de ei pentru ca acești nativi să nu aibă parte de succes.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

La locul de muncă, Săgetătorii pot întâmpina dificultăți, iar totul are legătură cu o serie de decizii și evenimente care vin să schimbe regulile cu care nativii sunt obișnuiți. Cei născuți în această zodie nu se vor putea acomoda cu schimbările legate de venituri și salarii, însă vor fi nevoiți să accepte situația, având în vedere că aceasta nu se va modifica până la toamnă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI. 

CAPRICORN

Dacă primesc vești legate de locul de muncă, Capricornii trebuie să verifice foarte bine informațiile, existând riscul ca în mare parte, acestea să fie false. Trebuie să fie atenți la cei din jur și asta pentru că riscă să fie manipulați.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt destul de instabili din punct de vedere afectiv, iar curiozitatea îi poate împinge pe acești nativi să își îndrepte atenția către aventuri. Chiar dacă nu le vor trata cu seriozitate și nici nu se vor întinde pe o perioadă lungă de timp, Vărsătorii trebuie să fie atenți la aceste situații, asta pentru a nu avea de suferit pe viitor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI.

PEȘTI

Peștii vor depune un efort considerabil pentru a lămuri o informație sau pentru a vedea dacă punctul de vedere al unei persoane este corect. Unele detalii se bat cap în cap, iar Peștii nu vor mai putea face diferența între ce e corect și ce nu, între ceea ce ar trebui să creadă și informațiile pe care ar fi mai bine să le ignore.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Foto: captură libertatea

Citește și:

Cele mai pasionale zodii. Acești nativi sunt lipsiți de inhibiții!

Compatibilitatea în dragoste a Leului cu celelalte zodii

Cea mai geloasă zodie. Este foarte posesivă și poate stârni certuri aprinse

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop