Cea mai geloasă zodie. Este foarte posesivă și poate stârni certuri aprinse

cea-mai-geloasa-zodie

Gelozia nu este o caracteriscă a personalității cu care să te poți lăuda, însă din păcate mulți oameni se luptă cu acest defect. Fie că este vorba despre gelozia partenerului de viață sau chiar a propriei persoane, acest sentiment ne încarcă sufletul cu energie negativă și nu face deloc bine pentru starea psihică generală. 

Specialiștii consideră că gelozia poate avea o strânsă legătură și cu data nașterii unei persoane și se pare că anumite zodii au această trăsătură de caracter mult mai accentuată decât altele. Conform mai multor clasamente, astrologii au concluzionat că cea mai geloasă zodie este Scorpionul.

Astfel, acești nativi sunt foarte geloși și posesivi, ba chiar suferp de o gelozie morbidă, potrivit femeia.ro. Gelozia izvorăşte din suspiciunile lor şi din teamă de a nu fi abandonaţi. Consecinţele geloziei unui nativ al acestui semn astral sunt grave şi merg până la extrem.

Dacă ai început o relaţie cu un Scorpion, cu siguranţă te-a fermecat cu inteligenţă, spiritul aprins şi puternică energie sexuală pe care le emană. Scorpionii sunt parteneri de care cu greu te poţi plictisi, însă sunt şi extrem de posesivi şi geloşi. Nesiguranţă şi lipsa de încredere în ceilalţi îl va determina pe nativul acestei zodii să încerce să controleze relaţia până la cele mai mici detalii, potrivit divahair.ro. Dacă îi dai motive unui Scorpion să fie gelos, atunci aşteaptă-te la furie şi certuri aprinse. Iar dacă îl superi foarte tare, nu este exclus să rupă relaţia fără să mai stea pe gânduri.

Așadar, nativul Scorpion este plin de dorinţe,  în special dorinţe erotice, deseori face excese, trăieşte drame pasionale și are chiar o pasionalitate excesivă, fiind pătimaş. Tocmai din aceste motive gelozia este atât de accentuată. Scorpionul are maniere reţinute şi grave, este rezervat, însă îi place să fie adorat, conform zodii.ro. Este violent, distrugător, brutal, dar poate fi și josnic și materialist.

La prima vedere zodia Scorpion pare a fi o prezență de-a dreptul magnetică, însă trebuie să ai mare grijă dacă te atașezi de el sau ea. Există riscul să suferi mai târziu.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Femeile Capricorn sunt cele mai ofticoase

Cea mai mincinoasă zodie. Nu trebuie să crezi nimic din ce spune

Cea mai 'fierbinte' zodie. Dacă ajungi cu ea în dormitor, nu îți vine să mai pleci

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop