Cum sunt zodiile influențate de intrarea lui Mercur în zodia Leului?

zodiile influențate de intrarea lui Mercur în zodia Leului

Pe 27 iunie, Mercur va intra în zodia Leului, iar acest lucru va fi puternic resimțit de toate cele 12 semne zodiacale. Mercur va tranzita zodia Leu în două etape. La început își va face simțită prezența până pe 20 iulie, urmând să aibă din nou o influență semnificativă în intervalul 11-29 august.

Zodiile vor fi influențare aproape toată vara de intrarea lui Mercur în zodia Leului. În timp ce anumiți nativi vor avea doar de câștigat, alții vor întâmpina dificultăți fie la locul de muncă, fie în plan personal. Uite care sunt previziunile Uraniei pentru perioada imediat următoare.

Cum sunt zodiile influențate de intrarea lui Mercur în zodia Leului?

BERBEC

Intrarea lui Mercur în zodia Leului va avea un impact semnificativ asupra sectorului sentimental. Berbecii vor pune mai mult accent pe sentimente, emoții, mai ales în relația cu copiii. Este o perioadă în care vor culege informații cu ajutorul cărora vor înțelege mai bine anumite gesturi sau întâmplări care au legătură cu o persoană foarte importantă pentru ei.

TAUR

Taurii sunt preocupați în această perioadă de lucruri care țin de casă, de educație și de viața de familie. Acești nativi vor simți nevoia să elimine din viața lor acei factori destabilizatori care nu fac altceva decât să îi streseze și să îi solicite, atât din punct de vedere fizic, cât și mental sau afectiv. Pot întâmpina mici blocaje, mai ales în plan financiar, însă se vor concentra și astfel vor reuși să scape de probleme.

GEMENI

Comunicarea este foarte importantă pentru cei născuți în zodia Gemeni, mai ales în această perioadă în care Mercur intră în zodia Leului. Acești nativi vor căpăta încredere, își vor susține punctul de vedere, însă pot întâmpina și o serie de provocări care pot să apară ca urmare a circulației informațiilor, al schimbului de idei sau al exprimării libere a punctelor de vedere.

RAC

Dacă au avut până acum probleme cu banii, soarele pare să răsară pe strada Racilor. Cei născuți în această zodie vor știi cum să negocieze, în ce proiecte să se implice, cum să își apere interesul, iar toate aceste lucruri le vor fi de mare folos în rezolvarea problemelor de ordin financiar. Cu toate acestea, nativii trebuie să dea dovadă de răbdare și asta pentru că vor scăpa definitiv de probleme abia în a doua jumătate a lunii august.

LEU

Intrarea lui Mercur în zodia lor îi va face pe acești nativi să se concentreze mai mult pe casa I a identității lor. Astfel, Leii vor avea mai multă grijă la felul în care primesc și asimilează diferite informații. În plus, Leii vor fi nevoiți să învețe lecții importante despre flexibilitate, temperanță, obiectivitate, spirit de echipă, cooperare și dialogul firesc.

FECIOARĂ

Fecioarele trebuie să aibă grijă la afecțiunile legate de funcția inimii sau de sistemul vascular pentru că pot întâmpina probleme la acest capitol. Intrarea lui Mercur în zodia Leului le va face pe Fecioare să se trezească la realitate, să renască din punct de vedere profesional.

BALANȚĂ

Pentru Balanțe, intrarea lui Mercur în zodia Leu va reprezenta un detaliu important în relația cu prietenii. Balanțele vor simți nevoia să se impună, să demonstreze că au întotdeauna dreptate și chiar vor prelua conducerea unei activități pe care o desfășoară alături de o persoană cunoscută. Nu vor putea să se oprească la timp și comportamentul lor poate stârni revoltă.

SCORPION

În săptămânile ce urmează, Scorpionii vor dori să se afirme, să aibă succes și să obțină rezultate cât mai bune în sfera profesională. Astfel, poate să apară o dorință de consolidare a renumelui și de emancipare.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii își doresc să devină mai buni în ceea ce fac, să se perfecționeze. Acești nativi vor fi interesați să învețe mai mult, să își îmbunătățească bagajul de cunoștințe și vor lua decizii care pot ajunge să le schimbe viața. Planurile lor pot fi date ușor peste cap în momentul în care, la locul de muncă, superiorii vor dori să introducă o serie de reguli noi, condiții pe care Săgetătorii cu greu le vor putea accepta.

CAPRICORN

Mercur în zodia Leului va pune accentul pe sectorul veniturilor sau al bunurilor rezultate din moșteniri, partaje, învoieli sau divorțuri. Indiferent de situație, Capricornii nu vor fi dispuși să cedeze, să facă concesii sau să ajungă la anumite înțelegeri. În plan sentimental, acești nativi pot avea parte de o mare surpriză. Poate fi vorba despre o împăcare sau o discuție care să rezolve problemele cu partenerul de viață.

VĂRSĂTOR

Urmează câteva săptămâni de foc pentru Vărsători. Vor fi puși în situația de a interacționa cu persoane dificile, greu de convins și care nu vor fi de partea lor. Toate aceste situații îi vor face pe Vărsători să înțeleagă că lucrurile nu funcționează întotdeauna în avantajul lor. Dacă au de rezolvat ceva foarte important, de preferat ar fi să o facă până pe 21 iulie sau începând cu 29 august.

PEȘTI

Peștii vor comunica foarte bine în următoarea perioadă, dar vor sta destul de prost la capitolul sănătate. Funcția lor cardiacă poate fi solicitată între 11 și 26 august, motiv pentru care ar trebui să acorde mai multă atenție acestui aspect.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Horoscop 27 iunie. 2 zodii au un noroc fantastic astăzi

3 zodii care vor străluci în iunie. Îi așteaptă o lună de vis!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop