Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 21-27 ianuarie 2019

Săptămâna 21-27 ianuarie 2019 este una importantă pentru toți nativii zodiacului. Luna Plină în Leu din 21 ianuarie va influența puternic fiecare zodie în parte, aducând ideea de schimbare și favorizând luarea unor decizii importante.

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro. Iată previziunile pentru săptămâna 21-27 ianuarie 2019.

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 21-27 ianuarie 2019

BERBEC

Pentru Berbeci, săptămâna 21-27 ianuarie începe cu dorința de a face mișcare. Acești nativi vor pune accentul pe antrenamentele fizice și pe activitățile sportive de agrement, de întreținere sau profesioniste. În dimineața zilei de 21 ianuarie, va avea loc Luna Plină în Leu care va intensifica dorința nativilor de a se destinde prin petreceri active (dans, jocuri, participare la manifestări colective), cheful de aventuri și trăiri intense în plan senzual sau sexual.

Previziunile astrologice detaliate ale Uraniei pentru zodia Berbec le poți citi AICI

TAUR

Încă de la începutul acestei săptămâni, Taurii vor fi fermi în deciziile pe care le vor lua și vor încerca să rezolve rapid situațiile care pot să apară în preajma zilei de 21 ianuarie. Luna Plină în Leu care va avea loc în prima zi a săptămânii va accentua o chestiune de orgoliu sau de vanitate în atitudinea lor față de averea, patrimoniul și familia din care provin.

Previziunile astrologice detaliate ale Uraniei pentru zodia Taur le poți citi AICI

GEMENI

În perioada 21-27 ianuarie, Gemenii vor găsi curajul care să îi susțină în demersurile lor. Mai exact, Luna Plină în Leu din 21 ianuarie va influența foarte mult cele două case ale comunicării,  ale învățării sau ale pregătirii școlare și/sau universitare, ale perfecționării profesionale, generând cadre noi de viață și acțiune care să le permită să facă schimbările dorite, să progreseze ori să-și regăsească încrederea în sine.

Previziunile astrologice detaliate ale Uraniei pentru zodia Gemeni le poți citi AICI

RAC

Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului, iar acest lucru va face posibilă o întorsătură de situație spectaculoasă în planul bunurilor, avantajelor materiale sau al banilor ce depind de voința unei persoane ori de competența unei instituții. În săptămâna 21-27 ianuarie, Racii își vor îndrepta atenția către învățare, aceștia dând dovadă de răbdare, metodă care îi va ajuta să obțină ceea ce își doresc.

Previziunile astrologice detaliate ale Uraniei pentru zodia Rac le poți citi AICI. 

LEU

La jumătatea săptămânii, Leii vor acorda o mai mare atenție banilor și se pot confrunta cu un stres legat de felul în care se concretizează o formă de plată a muncii lor. Deși își doresc să facă anumite schimbări, Leii se vor lovi de blocaje instituționale sau legale.

Previziunile astrologice detaliate ale Uraniei pentru zodia Leu le poți citi AICI

FECIOARĂ

Spre sfârșitul săptămânii 21-27 ianuarie, Fecioarele vor primi informații legate de actualul loc de muncă sau chiar li se poate face o nouă ofertă de job. Din 25 ianuarie, după ora 06:03, acești nativi vor manifesta o nesiguranță în deciziile bănești, dar și risc de a oscila ori de a evalua greșit, pe fondul enervării sau a nemulțumirii, o situație cu conotație financiară.

Previziunile astrologice detaliate ale Uraniei pentru zodia Fecioară le poți citi AICI

BALANȚĂ

În perioada 21-23 ianuarie, nativii se pot impune în fața unor prieteni sau cunoscuți, ori pot face o mică criză de orgoliu, ipostază posibilă sau amplificată de Luna Plină în Leu care va avea loc în dimineața zilei de 21 ianuarie. În plus, o afecțiune legată de buna funcționare a organismului îi poate obliga pe cei născuți în această zodie să se menajeze mai mult.

Previziunile astrologice detaliate ale Uraniei pentru zodia Balanță le poți citi AICI

SCORPION

Săptămâna începe cu dreptul pentru Scorpioni. Acești nativi vor avea parte de momente importante pentru cariera sau funcția pe care le dețin și pot obține o victorie personală. Se vor consulta cu prietenii și pot pune la cale proiecte importante alături de aceștia.

Previziunile astrologice detaliate ale Uraniei pentru zodia Scorpion le poți citi AICI

SĂGETĂTOR

Pentru Săgetători, săptămâna 21-27 ianuarie poate fi marcată de călătorii în țară sau în străinătate. Săgetătorii vor onora o invitație importantă și pot obține un succes, o împlinire profesională ori etapă importantă prin asumarea unor posturi publice temerare.

Previziunile astrologice detaliate ale Uraniei pentru zodia Săgetător le poți citi AICI

CAPRICORN

În această săptămână, Capricornii vor avea tendința de a pune orgoliul pe primul plan, mai ales atunci când vine vorba despre chestiunile bănești. Reacțiile lor pătimașe pot influența negativ bunul mers al lucrurilor, mai ales în preajma zilei de 21 ianuarie, când, pe axa celor două case ale banilor, se va produce Luna Plină în Leu, de natură să tulbure apele gândurilor și simțurilor.

Previziunile astrologice detaliate ale Uraniei pentru zodia Capricorn le poți citi AICI

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor avea parte de confruntări cu parteneri puternici, orgolioși sau importanți în cadrul unor negocieri. Această situație delicată îi va determina pe Vărsători să își scoată în evidență calitățile, apelând la talent, pregătire, rezultate ale muncii, argumente temeinice, logică și inteligență, maturitate, originalitate pentru a-și impune punctul de vedere.

Previziunile astrologice detaliate ale Uraniei pentru zodia Vărsător le poți citi AICI

PEȘTI

Peștii sunt mai sensibili decât în mod normal în această săptămână, iar trăirile afective intense vor avea tendința să-i copleșească. Pentru cei care desfășoară activități artistice, creative sau interpretative, săptămâna 21-27 ianuarie este una favorabilă.

Previziunile astrologice detaliate ale Uraniei pentru zodia Peși le poți citi AICI

Foto: libertatea.ro

Citește și:

Care este vibrația anului 2019?

Horoscopul anual 2019 pentru Pești. Previziunile astrale pentru carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul anual 2019 pentru Vărăstor. Previziunile astrale pentru carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop