Horoscopul anual 2019 pentru Vărăstor. Previziunile astrale pentru carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul anual 2019 pentru Vărăstor

Horoscopul anual 2019 pentru Vărăstor anticipează o schimbare generală încă de la începutul anului. Sensul schimbării depinde de deciziile pe care le-ai luat în precedenții doi ani. Află previziunile complete!

Horoscopul anual 2019 pentru Vărsător, în funcție de decan

Primul decan: 21 ianuarie-31 ianuarie. Decanul este patronat de Venus. Anul 2019 va însemna succes financiar dar și în relația cu partenerul. Dacă nu s-a întâmplat încă, această relație ar putea să fie ofocilizată.

Al doilea decan: 1 februarie-10 februarie. Decanul este patronat de Uranus. Colaborarea cu vechi colegi și cunoștințe va aduce contracte noi și avantajoase. Apar șanse de dezvoltare profesională.

Al treilea decan: 11 februarie-19 februarie. Decanul este patronat de Lună și Uranus. Vei beneficia de resurse noi: idei și energie. Te vei dezvolta spritual și profesional și vei începe ceva nou.

Horoscopul anual 2019 pentru Vărsător: CARIERĂ ȘI BANI

Unii dintre nativii în Zodia Vărsătorului vor opta pentru activitatea pe cont propriu. Alții se vor mulțumi să câștige independență în activitatea de angajați. Luna mai precum și perioada cuprinsă între jumătatea lunii august și jumătatea lunii septembrie vor fi favorabile schimbărilor profesionale. La mijlocul lunii noiembrie va apărea din nou un asemenea moment favorabil.

Uranus, planeta schimbării și a inovației, a intrat în sectorul tău financiar, unde va rămâne timp de 7 ani. Aceasta va atrage fluctuații și riscuri. Luna mai este favorabilă punerii la punct și luării unor măsuri de prevedere și de eliminare a unor scurgeri de bani.

Horoscopul anual 2019 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII.

Vor apărea în viața ta persoane creative, interesante. La începutul acestui an te vei alătura unor grupuri și activități care îți vor aduce prietenii noi.

Din iunie până la începutul lui octombrie, este o perioadă crucială în privința parteneriatelor de tot felul. Vei lua decizii importante, care se vor dovedi benefice.

Horoscopul anual 2019 pentru Vărsător: SĂNĂTATE

Trebuie să acorzi atenție sănătății fizice. Presiunile de tot felul se vor reflecta în plan fizic. Din iulie până în septembrie va fi o periaodă favorabilă rezolvării problemelor de sănătate. Analizele vor avea acuratețe iar tratementele vor da rezultate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop