Care este vibrația anului 2019?

Anul 2019 este unul special și care vine cu energie și cu o mulțime de provocări. Vibrația anului 2019 va avea un impact puternic asupra tuturor persoanelor, iar schimbările majore vor putea fi observate încă din primele săptămâni ale noului an.

Care este vibrația anului 2019?

Vibrația fiecărui an se află după adunarea tuturor cifrelor ce formează anul respectiv. Astfel, pentru 2019, vibrația anului este 3, cifră care a rezultat în urma calcului 2+0+1+9= 12, 1+2=3. În numerologie, această cifră are o importanță majoră. Specialiștii spun că anul 2019 va sta sub semnul creativității, al sensibilității emoționale și al comunicării. Aceste aspecte sunt foarte importante în 2019, iar cei care își doresc să aibă un an perfect ar trebui să țină cont de ele.

Chiar dacă pot să apară situații complicate, numerologii sunt de părere că în 2019 aceste dificultăți pot fi rezolvate apelând la umor, potrivit astrostyle.com. Tot în acest an, numerelogul Felicia Bender spune că ar trebui ca oamenii să pună accentul pe adevăr, să încerce să se descopere pe ei și să îi inspire și pe cei din jur.

În 2019 este un moment potrivit pentru exprimarea ideilor noi și pentru descoperire unor oportunități interesante, atât în ceea ce privește viața profesională, cât și cea personală. Cele mai mari provocări ale acestui an vor fi reprezentate de gestionarea emoțiilor. Pot să apară momente tensionate, iar oamenii trebuie să reacționeze astfel încât să rezolve cu calm orice problemă.

În ceea ce privește comunicarea, în 2019, numerologii spun că este nevoie ca fiecare cuvânt să fie ales cu grijă și să fie evitate discuțiile despre ceilalți si părerile răutăcioase.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Zodiile care încep anul 2019 cu dreptul. Acești nativi sunt pregătiți pentru noi provocări

Horoscopul anual 2019 pentru Taur. Previziunile astrale pentru carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul anual 2019 pentru Berbec. Previziunile astrale pentru carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop