Horoscopul anual 2019 pentru Pești. Previziunile astrale pentru carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul anual 2019 pentru Pești

Horoscopul anual 2019 pentru Pești anticipează multe evenimente neașteptate. În principiu, vor fi evenimente pozitive, dar particularitățile vor fi în funcție de decada nativilor din Zodia Peștilor. Află previziunile complete!

Mai va fi pentru tine luna în care dragostea și relațiile de prietenie vor înflori. Dacă cineva va încerca să-ți îngrădească libertatea, probabil că te vei răzvrăti și îți vei vedea de drum. Asta se va întâmpla prin luna iunie. Lunile cele mai favorabile pentru decizii fundamentale de viață vor fi august și septembrie.

Horoscopul anual 2019 pentru Pești, în funcție de decan

Primul decan: 20 februarie-28 (29) februarie. Decanul este patronat de Saturn și Neptun. Pentru cei născuți în primul decan al Zodiei Peștilor, oportunitățile se vor manifesta mai ales în plan profesional. Sunt probabile promovări sau chiar schimbări de job. Pentru cei care au activități independente, sunt posibile noi colaborări avantajoase.

Al doilea decan: 1 martie-10 martie. Decanul este patronat de Neptun și Jupiter. Banii vor fi centrul atenției pentru nativii din al doilea decan al Zodiei Peștilor. Este un an bun, în care aceștia vor avea noi idei și vor găsi noi surse de câștig.

Al treilea decan: 11 martie-20 martie. Decanul este patronat de Neptun și Marte. Nativii acestui decan vor avea ocazia să călătorească, să învețe noi limbi străine și să studieze noi culturi.

Horoscopul anual 2019 pentru Pești: CARIERĂ ȘI BANI

Situația profesională se va schimba. Vei decide să fii propriul tău șef. În orice caz, vei câștiga mai multă independență. Fie îți vei schimba jobul, fie vei lucra pentru aceeași companie dar ca liber profesionist. Martie și iunie vor fi lunile care îți vor aduce cele mai bune oportunități.

Până în luna mai, starea ta materială deja se va îmbunătăți. Este posibil să-ți achiți niște datorii în august și septembrie, dacă vei strânge cureaua până atunci. Din iulie până în septembrie este o perioadă bună să te pui la punct în relațias financiară cu autoritățile.

Horoscopul anual 2019 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII.

Este anul în care vei sparge ghinionul în dragoste. De asemenea, vei lega niște prietenii care se vor dovedi de lungă durată. Te vei apropia de oameni care fac parte din culturi diferite sau vin din alte țări.

Unele relații vechi și inactive se vor răci de tot. Nu vei mai simți nevoia să salvezi aparențele în relații lipsite de substanță. Octombrie va veni cu revigorarea unei prietenii sau a unei iubiri care părea pierdută.

Horoscopul anual 2019 pentru Pești: SĂNĂTATE

August și septembrie sunt lunile cu vulnerabilitatea maximă. Probleme respiratorii sau alergii inactive de ceva vreme vor apărea din nou. Problemele de sănătate pot să privească pe cineva apropiat. Vei petrerce timp prin spitale însoțind pe cineva.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop