Unde poţi să-ţi faci vacanţa de vară în România!

Canionul Vaser – în inima muntelui

Maramureşul este deja celebru printre cei care preferă vacanţele active, în care se pot relaxa şi vizita în acelaşi timp locuri deosebite.

De la Borşa, la Valea Vaserului, la Săpânţa, Sighet ori Bârsana şi Ieud, vii aici pentru farmecul din jur, tradiţiile populare neatinse de timp, costumele,cântecele şi dansurile, dar şi sculpturile din lemn, rafinat lucrate.

Nu rata un drum cu Mocăniţa, cel mai vechi tren cu aburi din Europa, ce merge cale de 42 de km prin canionul Vaser ca sa coboare buştenii doborâţi de ţapinari.

DE ALES: Pensiunea Nagy din Vişeul de Sus, un „punct strategic“, căci este situată foarte aproape de obiective turistice renumite: Cimitirul Vesel, Valea Vinului, mânastirile din lemn de la Bârsana şi Ieud, Cascada Cailor din Borsa sau canionul Vaser. În plus, are toate dotarile: restaurant

tradiţional, jacuzzi, saună, masaj, solar, plimbări cu ATV-ul şi bicicletă sau internet wireless. Vezi pe: www.pensiunea-nagy.ro.

Arieş, poarta Apusenilor

Valea Arieşului este una dintre cele mai frumoase zone ale ţării: o deschidere impresionantă către munţi, cu sate care îşi păstrează un aer de vechi şi rustic, unde timpul curge parcă mai încet şi unde respiri linişte şi relaxare.

Aici se află cele mai multe aşezări la înălţime din Carpaţi şi găseşti mulţime de obiective naturale uimitoare: gheţarul de la Scărişoara, rezervaţiile Dealul cu melci şi Detunată, Cascada Miresei, Poiana Narciselor, ori minele romane de la Roşia Montană.

DE ALES: Cazări confortabile la cabana Cotul Arieşului, în Vadul Moţilor, dar şi la pensiunea Vidra de Sus. O îmbinare de tradiţional cu modern şi confort, plus servicii de calitate şi spaţii generoase.

Vezi şi Călătorie de neuitat în Ţara Sfântă!
 

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vacanta