Unde fugim de-acasă în weekend? “Trăiește-ți fanteziile!”

Unde fugim de-acasă în weekend? “Trăiește-ți fanteziile!”

Duminică, 17 martie, ora 20:00

Nici o altă specie nu reuşeşte să complice treburile în ceea ce priveşte sexul cu atât de mult umor involuntar, cum o face specia umană, cu tabuurile, convenţiile şi inversările bărbat-femeie, cu nevoile sale de putere şi dragoste, mereu în conflict.' -.John Tobias.

'Trăieşte-ţi fanteziile', adaptare dupa piesa lui John Tobias, este o satiră la adresa cărţilor motivaţionale. De exemplu: „Ce puteţi face pentru a avea o viaţă perfectă… „Cum puteţi avea un cuplu perfect'… „Cum puteţi deveni o femeie perfectă'… sau „un bărbat perfect'… şi multe alte forme ale perfecţiunii pe care, cu siguranţă, nu le poate atinge nimeni niciodată.

Un cuplu, a cărui atracţie reciprocă s-a diminuat de-a lungul timpului, găseşte soluţia pentru resuscitare. Salvarea? Cartea doctorului Leopold Baumgartner: „Trăieşte-ţi fanteziile –o carte utilă pentru sănătate şi fericire. De aici se declanşează o comedie de situaţie plină de savoare şi dinamism, cu răsturnări surprinzătoare şi scene de un comic dezlănţuit, în cel mai clasic stil bulevardier, în care sunt implicaţi, pe lângă cuplul Cucu şi vecinul voyeur şi hoţul bolnav de ulcer, intrat în apartament.

DISTRIBUȚIE: Adriana Guluțanu, Mihai Hurduc, George Ioan Hodor, Alexandru Iordache, Silvia Gagu

Concepția artistică: Bogdan Gagu

Spectacol nerecomandat copiilor sub 14 ani.

Durată: 65 de minute

Biletele se pot achiziționa fie online pe http://bit.ly/teatrulindart, fie prin rezervare la telefon 0724.304.593 (numele, numărul de locuri, data) și achitate la intrare în ziua spectacolului, fie la locația noastră din Colței 44 de luni până duminică între orele 12:00 – 20:00.

PRET BILET: 35 LEI

Notă: Prețurile biletelor pentru elevi, studenți și pensionari este de 25 de lei. Acestea pot fi achiziționate doar de la intrare cu rezervare în prealabil.
—————-
Accesul in sala se face cu 15 minute inainte de ora anuntata a spectacolului. Acesta începe în cel mai scurt timp posibil, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare bunei desfășurări a evenimentului. După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente  care ar putea deranja spectacolul).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber