Un student de la Iași către profesor: “Îți tai capul, cu acest cuțit de cinci kile… Știi cum îți taie capul acest obiect?!”

Un student de la Iași către profesor: “Îți tai capul, cu acest cuțit de cinci kile… Știi cum îți taie capul acest obiect?!”

Despre învățământul românesc s-a vorbit mult și s-a scris la fel, s-a dezbătut, s-a analizat, iar concluzia este aceasta:

Un student de la Facultatea de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza' (UAIC), din Iași, s-a filmat doar ca să-l amenințe cu moartea pe unul dintre profesori săi de la Facultatea de Informatică. Tânărul ține un cuțit în mână are un limbaj suburban și îl amenință cu moartea pe profesorul Abel-Albert Policiuc, pentru că… susține el, se simte nedreptățit după un examen.

Sunt un student nedreptățit al profesorului drd. Abel-Albert Policiuc. Acesta este un mesaj pentru tine, după examenul la Statistică! Îți tai capul, cu acest cuțit de cinci kile…, în m… m…! Ai grijă cum te uiți pe temele alea! Știi cum îți taie capul acest obiect?!', sunt cuvintele studentului din înregistrarea făcută.

Ghinionul acestui student a fost neinspirata idee de a trimite înregistrarea unor colegi care au distribuit-o mai departe devenind astfel, virală, iar studentul curajos riscă exmatricularea. În plus, polițiștii au deschis o anchetă despre deținerea și folosirea armelor albe.

Foto: captură Youtube

Citeste și:

5 mituri desființate de medici: despre cafea, probiotice… plus altele

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri