Un magazin nou in Brasov

magazin PROFI, Brasov
„De acum mai multi brasoveni se vor putea bucura de exceptionalul raportul pret/calitate pe care il ofera PROFI celor care isi fac cumparaturile la noul magazin din Racadau, str. Smeurei nr. 2', a declarat Pawel Musial, director general PROFI Rom Food.

Cu o suprafata de 899.4 mp, din care 392.66 mp suprafata de vanzare, magazinul este deschis intre 07.00 – 22.00, de luni pana sambata, si 08.00 – 22.00 duminica, si functioneaza asemenea intregii retele comerciale PROFI, care comercializeaza produse alimentare, de menaj si igiena intr-o gama sortimentala de peste 4000 de articole.

Amplasat intotdeauna in centrul aglomerarilor urbane, magazinul Profi ofera un confort deosebit la cumparaturi si reduceri pe care le aplica anumitor categorii de produse alimentare si nealimentare deopotriva. Reinnoite la fiecare 15 zile, promotiile sunt anuntate prin intermediul unei publicaţii bilunare, distribuita gratuit in cartierele din vecinatatea magazinului si prin intermediul site-ul oficial PROFI la adresa www.profi.ro.

Carol Ambrus, subprefect Brasov, Dragos Spiridon, director opreatiuni Profi Rom, George Scripcaru, primar Brasov

Panglica inaugurala a fost taiata de domnii: Carol Ambrus, subprefectul judetului Brasov; Dragos Spiridon, director  de operatiuni Profi Rom; George Scripcaru, primarul municipiului Brasov.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri