Un îndrăgit actor din “Tânăr şi neliniştit” a murit la doar 52 de ani. Ce s-a întâmplat?

“Tânăr şi neliniştit”, serialul care a ținut o mulțime de persoane în fața televizoarelor ore în șir, a pierdut un actor îndrăgit de public și care a fost nominalizat de 9 ori la Daytime Emmy pentru prestația sa în cadrul serialului de succes. 

Un îndrăgit actor din “Tânăr şi neliniştit” a murit la doar 52 de ani

La doar 52 de ani, Kristoff St. John, actorul care a dat viață personajului Neil Winters în serialul “Tânăr și neliniștit”, a murit duminică. Actorul a fost găsit fără viață în locuința sa din San Fernando Valley, potrivit TMZ. Chiar dacă încă nu a fost precizată cauza exactă a morții, apropiații actorului sunt de părere că excesul de alcool i-ar fi provocat acestuia decesul.

Surse apropiate actorului spun că acesta se trata de depresie, provocată de pierderea fiului său în anul 2014. Băiatul actorului a murit la 24 de ani, după ce s-a sinucis. Acest episod dramatic l-a marcat pe Kristoff St. John, iar în anul 2017, actorul a început un tratament psihiatric, asta după ce a amenințat că se va sinucide folosind o armă.

Decesul actorului vine după ce în anul 2018, acesta părea că și-ar fi găsit echilibrul. Mai exact, Kristoff St. John anunța anul trecut că s-a logodit cu modelul Kseniya Mikhaleva.

Kristoff St. John a început filmările pentru “Tânăr și neliniștit” în anul 1991.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Kristoff St. John.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum a reușit Șerban Huidu să treacă peste trauma accidentului rutier? Uite de ce ședințele la terapeut nu au funcționat: Trebuia să fac pace cu mine și…'

Coincidență sau nu? Ce s-a întâmplat în ziua în care Șerban Huidu a suferit accidentul la schi?

Masca naturală pe care Meghan Markle o folosește pentru a avea un ten luminos și proaspăt. Este micul ei secret de frumusețe

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete