Coincidență sau nu? Ce s-a întâmplat în ziua în care Șerban Huidu a suferit accidentul la schi?


Cel mai greu an din viața lui Șerban Huidu, după cum afirmă chiar realizatorul emisiunii “Cronica Cârcotașilor”, a fost 2010. Pe 29 decembrie 2010, Șerban Huidu a suferit un accident grav la schi, în timp ce se afla în Austria. Realizatorul tv a suferit o hemoragie craniană puternică, a fost în comă, iar în timp ce se afla la limita dintre viață și moarte, în România se întâmpla un lucru pentru care cu greu a putut găsi o explicație.

După accidentul la schi suferit în 2010, viața lui Șerban Huidu s-a schimbat radical. Deși starea sa de sănătate s-a îmbunătățit ulterior, în anul 2011, acesta a fost implicat într-un accident rutier grav, soldat cu 3 morți. Toate aceste evenimente și-au pus amprenta asupra realizatorului de televiziune.

Ce s-a întâmplat în ziua în care Șerban Huidu a suferit accidentul la schi?

Invitat în emisiunea “Lifestyle sănătos”, Șerban Huidu a vorbit despre acele momente care i-au schimbat viața și pe care cu greu a reușit să le depășească. Accidentul la schi este doar unul dintre ele și dacă despre acest eveniment nefericit s-a vorbit o lungă perioadă de timp, puțini sunt cei care știu ce s-a întâmplat în România, în ziua în care Șerban Huidu s-a accidentat grav pe o pârtie din Austria.

“Nu am fost niciodată un habotnic, dar există în viața asta niște lucruri pe care nu le putem explica. Cum e aia cu atomii, cum e aia cu evoluția speciilor care nu se pot, cel puțin până acum, explica. Există niște coincidențe care fac diferența. Prefer să cred că ele, coincidențele de genul ăsta, sunt orchestrate de cineva mai presus de noi. Aveam un câine lup în București, când am intrat în comă în Austria, în ziua aia a murit. În ziua aia, la ora aia. S-a băgat înainte, a venit tanti cu coasa și s-a băgat cățelul înainte, probabil, nu știu, e o explicație tâmpită, dar asta e singura care mi-a venit în cap.”, a spus Șerban Huidu, în emisiunea “Lifestyle sănătos”.

Foto: facebook

Citește și:

Când se va retrage Andreea Esca din televiziune: Televiziunea rămâne prima mea dragoste'

Masca naturală pe care Meghan Markle o folosește pentru a avea un ten luminos și proaspăt. Este micul ei secret de frumusețe

Mirabela Dauer, o poveste de viață demnă de un roman – Ce declarații face artista despre fiul ei

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete