Cum a reușit Șerban Huidu să treacă peste trauma accidentului rutier? Uite de ce ședințele la terapeut nu au funcționat: “Trebuia să fac pace cu mine și…”


În anul 2011, Șerban Huidu a provocat un grav accident de circulație în urma căruia și-au pierdut viața 3 persoane. Momentele de după accident au fost greu de suportat pentru realizatorul de televiziune, motiv pentru care a acceptat ajutorul celor din jur, dar cu toate acestea, ședințele la terapeut nu au funcționat. 

Cum a reușit Șerban Huidu să treacă peste trauma accidentului rutier?

Pentru a accepta situația și a face față criticilor care au urmat după accident, Șerban Huidu s-a bazat pe sprijinul familiei. Sfătuit de cumnata sa să apeleze la un psiholog pentru a trece mai ușor peste trauma accidentului rutier, Șerban Huidu a constatat că vizitele la terapeut nu au reușit să îl liniștească.

“Eu cred că terapiile, psihologia, oamenii care au probleme existențiale sunt toate ambalate frumos, sunt un moft al societății moderne. Ele în realitate nu există. Nouă ne place să credem că trebuie să ne recuperăm, dar poate că e doar ideea mea, poate că eu am fost suficient de tare să ma recuperez singur. Eu cred în continuare că e un moft. După accidentul rutier pe care l-am avut în care eu trebuia să fac pace în primul rând cu mine ca să pot să suport toate înjurăturile, la îndrumarea cumnatei mele care este psiholog, am fost la un psiholog bunicel și m-a pus să fac niște chestii din pastilină. Poate așa o fi fost învățată, poate era o metodă, dar mie mi s-a părut de un ridicol fantastic. Până una alta, eu am avut un accident în care puteam să crăp și eu, au murit atâția oameni, s-au întâmplat lucruri și tu mă pui să fac chestii din plastilină? Nu am făcut nimic din plastilină, am făcut-o bucăți și i-am spus că am treabă.”, a spus Șerban Huidu.

Astfel, Șerban Huidu a povestit în emisiunea “Lifestyle sănătos” că recuperarea după cele două accidente a fost posibilă doar datorită familiei și nu în urma vizitelor la terapeut.

Foto: libertatea.ro

Citește și:

Coincidență sau nu? Ce s-a întâmplat în ziua în care Șerban Huidu a suferit accidentul la schi?

Când se va retrage Andreea Esca din televiziune: Televiziunea rămâne prima mea dragoste'

Masca naturală pe care Meghan Markle o folosește pentru a avea un ten luminos și proaspăt. Este micul ei secret de frumusețe

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete