Are un corp de adolescentă la 46 de ani! Cum arată Loredana Groza în costum de baie?

Loredana Groza se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi. Cântăreața are 46 de ani, dar este mereu neobosită. Cântă încă din copilărie, și chiar dacă au trecut zeci de ani de când s-a apucat de muzică, ea a reușit mereu să se mențină în atenția publică.

Loredana este unul dintre puținii cântăreți români care a reușit să țină pasul cu vremurile și a lasat în fiecare ani piese de succes. Mai mult, chiar dacă a trecut demult de prima tinerețe, artista arată fabulos. La sfârșitul lunii februarie, Loredana Groza a plecat într-o vacanță exotică în Mexic. Acolo a făcut plajă și s-a relaxat. De asemenea, cântăreața a postat și câteva fotografii pe care le-a făcut în vacanță în care apare în costum de baie. Chiar dacă a ajuns la o vârstă onorabilă, Loredana arată senzațional, are un corp tonifiat, ca al unei adolescente.

Cum se menține în formă Loredana Groza

Cântăreața a mărturisit în repetate rânduri că nu este adepta dietelor stricte, și nici nu merge la sală. Loredana susține că are însă o viață activă și face exerciții acasă pentru tonifiere, zilnic, minim 10 minute pe zi.

„Să spun sincer, nu ţin dietă. Nu mai ţin diete şi cred că asta este unul dintre secrete. Tot timpul trebuie să te gândeşti la ceva, să-ţi ţii mintea prinsă în lucruri frumoase, să încerci să îţi respecţi şi corpul, dar şi mintea şi să găseşti întotdeauna tot ceea ce trebuie că să le hrăneşti aşa cum e normal şi că să dea randament', a explicat Loredana Groza, în cadrul unui interviu.

Deschide galeria foto de mai sus pentru a vedea cum arată cântăreața în costum de baie!

Foto: Instagram

Mihaela Tudor

Citește și:

Ingredientul secret care a ajutat-o pe Andreea Mantea să slăbească după naștere: „Am ajuns la 53 de kg, văzând cu ochii!'

Iulia Albu a ajuns urgențe: „M-am simțit foarte rău și mi s-a umflat tot piciorul!'

Mădălina Ghenea este însărcinată! Iată fotografia cu burtica de gravidă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati