Ingredientul secret care a ajutat-o pe Andreea Mantea să slăbească după naștere: „Am ajuns la 53 de kg, văzând cu ochii!”

Ingredientul secret care a ajutat-o pe Andreea Mantea să slăbească după naștere: „Am ajuns la 53 de kg, văzând cu ochii!”

Andreea Mantea are 30 de ani, este mama unui băiețel de aproape doi ani și arată mai bine ca niciodată. Bruneta a mărturisit că în ultimele luni a început să fie nemulțumită de felul în care arată și de faptul că pielea ei nu mai era atât de fermă ca în tinerețe, așa că s-a hotărât să facă o schimbare în viața ei. 

Ingredientul secret care a ajutat-o pe Andreea Mantea să slăbească spectaculos după ce a născut

Bruneta s-a apucat de sport în mod serios de câteva luni și a ajuns să aibă din nou un corp tonifiat așa cum și-a dorit. Cu toate acestea, Andreea Mantea a mărturisit că a mai folosit și un remediu naturist ca ajutat-o mult în procesul de slăbire. Esta vorba despre zerul din lapte de capră pe care îl consumă în fiecare dimineață pe stomacul gol.

„Pot să zic că rup sala, sau sala mă rupe mine, cum se zice. Am o atrenoare minunată care m-a ajutat foarte mult. Știți că sunt foarte mulți instructori care te stresează, păi nu aș putea, aș pleca imediat Dar antrenoarea mea îmi explic foarte bine. Eu mi-am făcut abonament în decembrie anul trecut și m-am dus abia în ianuarie. Dar uite că totuși merg de patru ori pe săptămână și stau cam o oră, o oră și jumătate. Dar mai trișez cu mâncarea, ieri de exemplu am mâncat niște amandine. Dar sincer nu mă așteptam să mi se schimbe atât de bine corpul. Am început să mă tonifiez, să mi se ridice pielea aia lăsată… pentru că na după o anumită vârstă și după o sarcină. Trebuie să ambiționezi cumva, eu am fost cu o prieteni. Atunci când au fost zăpezile alea mari, eu moartă coaptă mă duceam la sală. Nu vreau să mă las. Simt nevoia să merg la sală. 

Încerc să țin dietă, dar am momente în care scap în mâncarea asta nesănătoasă, pentru că ori sunt prea obosită, ori simt nevoia de ceva dulce. Toți avem perioade de genul asta. Acum am 53 de kilograme și 250 de grame, în ultimul timp mă cântăresc foarte des. 

Am încercat cu apă cu lămâie cu ghimbir, dar cred că mi s-a obișnuit organismul și nu mai am niciun rezultat. Așa că am căutat pe internet tot felul de rețete din astea naturiste, din toate câte am găsit, de genul oțet din cidru de mere, apă cu lămâie, am ales zerul, zerul din lapte de capră. Este minunat. Un pahar de zer dimineața pe stomacul gol este perfect. Am ajuns să slăbesc așa, văzând cu ochii,' a dezvăluit Andreea Mantea, în cadrul unui interviu acordat pentru Revista Viva.

Prezentatoarea le-a recomandat tuturor celor care își doresc să slăbească să facă sport, pentru că astfel vor avea rezultate foarte bune în procesul de ardere a kilogramelor în plus.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Andreea Mantea iubește din nou: „Da, există cineva în viața mea!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete