Mădălina Ghenea este însărcinată! Iată fotografia cu burtica de gravidă

Madalina GheneaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Mădălina Ghenea este însărcinată. Chiar dacă pare greu de crezut, informația este oficială, iar dovada vie sunt imaginile care au apărut burtica de gravidă a fotomodelului. Acestea au fost publicate, în noul număr al revistei The Art of Living. 

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au relație frumoasă iar în scurt timp vor deveni părinţi. Sarcina brunetei este evoluată, iar burtica ei este destul de mare.

Mădălina Ghenea apare în această revistă dezbrăcată, este acoperită de un șal.

Despre relația Mădălinei Ghenea cu Matei Stratan

Fotomodelul Mădălina Ghenea şi Matei Statan sunt împreună de ceva timp, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată pentru că vor deveni părinți. Apropiații cuplului spun că cei doi și-au dorit să ascundă această informații și nu ar fi vrut să se știe nimic în presă despre această sarcină a brunetei.

„Nu au vrut să se afle până în ultima lună. Au ascuns totul și față de noi și au negat de câte ori au putut zvonurile unei sarcini', a declarat un apropiat al cuplului, pentru libertatea.ro. Acesta a sugerat că sarcina Mădălinei a ajuns la final, iar bruneta se pregătește să nască.

Mădălina Ghenea s-a născut pe 8 august 1988, în Slatina. Ea devenit celebră în toată lumea datorită meseriei de fotomodel. Ea a avut mai multe relații cu bărbați celebri de la Holywood cum ar fi Leonardo Di Caprio, Gerard Butler, Marco Borriello, Michael Fassbender.

De-a lungul timpului, Mădălina Ghenea a cochetat cu actoria. În prezent trăiește în Italia, și este mai fericită ca niciodată că a găsit un bărbat care să îi dăruiască un copil. Matei Stratan este fiul unui milionar din Iaşi.

Pentru a vedea imaginea cu burtica de gravidă a Mădălinei Ghenea deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, Hepta, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Poze uluitoare cu Mădălina Ghenea pe Facebook

Cum sa fii frumoasa ca Madalina Ghenea?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete