Un băiețel de 4 ani susține că este reîncarnarea Prințesei Diana

Un băiețel de 4 ani susține că este reîncarnarea Prințesei Diana


Prezentatorul TV australian David Campbell a dezvăluit de curând că fiul său în vârstă de 4 ani se consideră reîncarnarea Prinţesei Diana. Acesta și-a relatat povestea în publicația “Stellar Magazine”, menționând că este cel mai ciudat „text' pe care l-a scris vreodată.

Un băiețel de 4 ani susține că este reîncarnarea Prințesei Diana. Micuțul cunoaște detalii despre familia prințesei și despre Castelul Balmoral

Campbell povestește că totul a început atunci când fiul său Billy avea 2 ani. Atunci, mama lui i-a arătat o fotografie cu Prințesa Diana, iar Billy, l-a rândul său, i-a arătat fotografia tatălui său, zicându-i: „Uite, sunt eu când eram prinţesă'. Situația a devenit și mai ciudată în momentul în care micuțul a început să vorbească despre rudele Dianei, despre fratele ei, John, mort înainte de nașterea Dianei, și despre cei doi fii ai Dianei, William și Harry.

Dar Billy nu s-a oprit în acel punct, ci a continuat cu descrierea Castelului Balmoral din Scoția, reședința de vară a Reginei Elisabeta a II-a, pe care micuțul nu-l văzuse niciodată până atunci. Billy le-a povestit părinților despre unicornii de pe Castelul Balmoral. „Unicornul este animalul național din Scoția și chiar există unicorni pe pereți. Cum de știe el acest lucru?', scrie David Campbell în articolul publicat în Stellar Magazine.

Intrând în jocul băieţelului, mama lui i-a mai arătat o fotografie. Billy a reacţionat imediat și a făcut un comentariu șocant, care amintește de sfârșitul tragic al Prințesei Inimilor: „Asta sunt eu prinţesă. Şi într-o zi sirenele au sosit şi nu am mai fost prinţesă'.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Look, call me crazy, but I reckon Clark Kent is hiding something 😆😂 #billy

O postare distribuită de David Campbell (@davidcampbell73) pe

Foto: Instagram, Facebook
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri