Un apropiat al familiei regale spune adevărul: Meghan Markle și Prințul Harry erau invidioși pe William și Kate

Meghan, ducesa de Sussex și prințul Harry au șocat lumea anul trecut, când au decis să renunțe la funcțiile și statutul regal. Cei doi, supărați, au decis să se mute în America de Nord și să se stabilească departe de restul familiei regale.

Cu toate acestea, în timp ce Meghan și Harry luau aceaste decizii pripite și încărcate de orgolii, ei ar fi făcut câteva greșeli „îngrozitoare', spune un expert regal.

În ianuarie 2020, cei doi, pe atunci Duci de Sussex, au anunțat pe pagina lor de Instagram că vor renunța la rolul de membri ai familiei regale. Această decizie a venit „după multe luni de reflecție și discuții interne', au spus ei.

„Ne propunem să ne întoarcem ca membri„ seniori 'ai Familiei Regale și să lucrăm pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar, continuând în același timp să o sprijinim pe deplin pe Majestatea Sa Regina', au precizat ei.

Potrivit apropiaților casei regale, cei doi au renunțat la ceea ce au promis, deoarece erau nemulțumiți de poziția lor în ierarhie. Atât Meghan cât și Harry s-au simțit „umbrite' de prințul William și de Catherine, ducesa de Cambridge.

Apoi cei doi au făcut o sumedenie de greșeli: una dintre acestea a fost decizia lor de a transforma „Sussex Royal' într-un brand care să le poată servi financiar. Cuplul chiar ar fi depus înregistrarea mărcii comerciale. Potrivit unor experți, familia regală a văzut acest lucru ca pe o mișcare „îngrozitoare'.

Au vrut să fie Sussex Royal, apoi li s-a spus că nu pot fi Sussex Royal, că nu pot folosi acest nume și că nu pot fi numiți nici măcar Alteța Sa Regală… . În mod clar Meghan și Harry nu au verificat că „nu poți pur și simplu să continui să folosești titlurile pe care le aveai când făceai parte activ din Familia Regală'.

Încolțiți, cei doi au renunțat la brandul Sussex Royal.

Meghan și Harry sunt acum cetățeni normali fără un statut aparte care locuiesc în Statele Unite. Cuplul a oferit chiar interviuri în presă și a împărtășit nemulțumirile lor împotriva familiei regale. Cu toate acestea, ei încă își folosesc titlurile în numeroasele lor proiecte.

De exemplu, când Meghan a publicat cartea The Bench ( de care și revista Avantaje a scris aici) , ea a fost creditată ca „Meghan, Ducesa de Sussex' pe copertă. În plus, declarațiile lansate prin fundația lor, Archewell, se referă adesea la cei doi folosindu-se de titlurile lor regale.

Foto: Hepta

Citeste și:

Meghan Markle, pusă la zid de o jurnalistă din Marea Britanie: „Ar fi trebuit să stea de vorbă cu un psihiatru, nu cu…'


Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete