Biată fată, ce-a fost și ce-a ajuns… Uitați-o cum se bucură doar pentru că un curier i-a adus acest obiect

Reacțiile bizare ale fostului star pop sunt de-a dreptul patologice: Britney Spears pare că este copleșită de emoții doar pentru că la 39 de ani și-a cumparat prima tabletă IPad…

Pentru că nu își poate gestiona singură banii, biata fată a mărturisit în timp ce se filma pentru un clip pe Tik Tok că pentru ea… este o zi incredibilă.

Mulți oameni cunosc sentimentul de entuziasm la primirea unui pachet extrem de așteptat sosit prin curieri. Dar cât de comparabilă este reacția lui Britney Spears la obținerea unui iPad Apple?

„Vești minunate! Mi-am luat primul meu iPad. Eram în grădină, munceam, când am venit în bucătărie și am văzut ceva ce am comandat. Este un iPad nou. Sunt foarte emoționată. Copiii mei au avut, eu nu am avut niciodată. Este o zi incredibilă. Am avut întotdeauna un telefon micuț, dar acum acest iPad este în mâinile mele și simt că viața mi se schimbă în timp ce vorbesc. Sunt foarte emoționată.'

Bucuria lui Spears a devenit contagioasă în secțiunea de comentarii de pe postarea ei, cu fani, prieteni și vedete precum Sharon Stone și Diddy, arătându-și sprijinul.

Britney se află sub tutela tatălui ei din anul 2008 când aceasta a suferit o cădere nervoasă zdrobitoare, în timp ce ochii întregii planete erau ațintiți asupra ei. De atunci și până astăzi fosta vedetă internațională a devenit de nerecunoscut, timorată, temătoare și nesigură de ea.

Britney Spears continuă să lupte pentru eliberarea de sub tutela tatălui, savurând micile victorii de-a lungul drumului. În timp ce tatăl ei, Jamie Spears, se luptă cu ea în instanță, Britney rămâne ocupată pe rețelele de socializare. Recent, ea a sărbătorit într-un mod original faptul că un curier i-a adus un pachet pentru ea: un iPad.

Foto: Facebook

Citeste și:

Motivul halucinant care a împins-o pe Britney Spears să-și radă tot părul din cap, ținut secret timp de 12 ani

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete