Meghan Markle a scris o carte pentru copii iar vânzările sunt fenomenale

Meghan Markle a scris o carte pentru copii iar succesul vânzărilor a depășit așteptările. Cartea costă 54 de lei, are puține pagini, iar valoarea ei o dau ilustrațiile realizate în acuarelă de un talentat grafician american.

Cartea Ducesei, The Bench, a fost lansată la doar patru zile după nașterea bebelușului Lili și este scrisă de Meghan cu ilustrații de Christian Robinson. Cartea se află deja pe locul 6 pe lista de best seller-uri Amazon din SUA.

Scrisă cu o  caligrafie specială, Meghan a dedicat cartea lui Harry și Archie – „Pentru bărbatul și băiatul care îmi fac inima să bată.'

Cartea “Banca” a fost  lansată la timp pentru Ziua Tatălui, o sărbătoare tipic americană și detaliază relația specială dintre tați și fii, povestită prin perspectiva mamei – și inspirată de Harry și Archie.

Cartea conține ilustrații ale diferiților tați și fii, iar la final există un desen ce pare a fi Harry și Archie care hrănesc găinile și, pe pagina opusă, apare un cățel ce pare a fi beagle-ul lor, Guy, împreună cu Meghan care ține un copil  lângă celălalt câine al lor.

Pe lângă scrierea cărții, Meghan va povesti cartea și în variantă audio, potrivit unui comunicat de presă al editorului cărții, Random House Childrens Books.

„Banca” a început ca o poezie pe care am scris-o pentru soțul meu de Ziua Tatălui, în luna după nașterea lui Archie', a spus Meghan. Poezia a devenit povestea asta. Mesajele au ilustrații frumoase și eterice realizate în acuarelă care surprind căldura, bucuria și confortul relației dintre tați și fii din toate categoriile sociale; această reprezentare a fost deosebit de importantă pentru mine. Eu și Christian am lucrat îndeaproape pentru a descrie această legătură specială. Speranța mea este că The Bench (Banca) rezonează cu fiecare familie, la fel de mult ca la mine' a declarat Meghan Markle.
Dacă sunteți interesat să achiziționați o copie a cărții, aceasta este disponibilă pe Amazon, la prețul de 13 dolari și Kindle, 11 dolari. Dacă în Marea Britanie, cartea este disponibilă la Waterstones, 10 lire sterline și Amazon UK, la prețul de 10 lire.
Foto: Hepta
Citeste și:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete