Meghan Markle, pusă la zid de o jurnalistă din Marea Britanie: „Ar fi trebuit să stea de vorbă cu un psihiatru, nu cu…”

Meghan Markle a stârnit numeroase controverse în urma interviului explosiv acordat la începutul primăverii lui Oprah Winfrey.

Jurnalista Penny Junor a declarat că Meghan Markle a supărat foarte mulți oameni încă de când a intrat în viața Ducelui de Sussex, ea nefiind „atât de fermecătoare precum părea în presă'.

Mai mult decât atât, biografa familiei regale susține că soția lui Harry ar fi putut „să-i împărtășească gândurile sinucigașe unui psihiatru, nu realizatoarei Oprah Winfrey'.

„Am fost îngrozită de interviul pe care i l-a acordat lui Oprah. Acelea nu sunt declarații pe care să le faci publice. Sunt lucruri intime, care ar trebui spuse atunci când te afli pe canapeaua unui psihiatru', a declarat Penny Junor.

La începutul lunii martie, Meghan Markle a declarat printre lacrimi că a avut momente când și-a dorit moartea și gândurile sinucigașe în veneau adesea în cap din cauza numeroaselor știri care apăreau în presa britanică. Ea a susținut că a cerut ajutorul familiei regale, însă aceasta nu i l-a acordat.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare. Şi m-am dus să văd instituţia şi am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie', a declarat Meghan Markle lui Oprah Winfrey.

Biografa familiei regale a continuat dezvăluirile și a declarat că Meghan Markle obișnuia să aplice un tratament josnic oamenilor din preajma ei.

'Am auzit încă de la început povești triste, despre cum Meghan Markle obișnuia să supere oamenii din jurul ei. Membrii familiei regale nu sunt celebrități. Ei doar lucrează în această instituție', a mai adăugat Penny Junor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete