Uma Thurman, mărturisiri emoționante. Actrița a fost hărțuită sexual și a fost la un pas să își piardă viața

O carieră în lumina reflectoarelor pare un vis pentru mulți actori aflați la început de drum, dar de multe ori, experiențele pe care aceștia sunt nevoiți să le trăiască pentru a-și clădi o carieră de succes sunt traumatizante și lasă urme adânci.

Uma Thurman, hărțuită sexual și la un pas să își piardă viața

Chiar dacă este o actriță foarte apreciată la Hollywood, Uma Thurman a mărturisit că drumul spre succes nu a fost deloc unul simplu. Într-un interviu acordat publicației “The New York Times”, actrița a vorbit despre momentul în care a fost la un pas să își piardă viața în timp ce filma o scenă, dar și despre experiențele neplăcute trăite alături de producătorul de film Harvey Weinstein.

Harvey Weinstein a fost în mijlocul unui puternic scandal sexual, asta după ce mai multe actrițe au vorbit public despre momentele în care au fost hărțuite sexual de către acesta. Uma Thurman s-a declarat și ea o victimă a celebrului producător de film, povestind că acesta a atacat-o şi a încercat să o forţeze să întreţină relaţii sexuale.

“La început, petreceam ore în şir vorbind despre proiectele cinematografice la care lucram împreună. Obişnuia să mă complimenteze pentru inteligenţa mea, să mă valideze. Este posibil ca aceste lucruri să mă fi determinat să ignor semnalele de avertizare. Au trecut pe lângă mine. Nu m-am simţit ameninţată. La un moment dat, în timpul filmărilor, m-a rugat să-l urmez. M-a dus într-o saună. Eu eram în costumul din piele. I-am spus că e ridicol şi l-am întrebat ce face. S-a speriat şi a plecat imediat”, a povestit Uma Thurman pentru “The New York Times”, potrivit adevarul.ro.

Acesta nu a fost singurul moment în care actrița a fost agresată sexual de către Harvey Weinstein. Uma Thurman a povestit că în timp ce se afla la Londra, producătorul ar fi încercat să o violeze. După acest moment, Harvey Weinstein i-a trimis actriței un buchet de trandafiri galbeni și a amenințat-o că îi va distruge cariera dacă va face publice aceste detalii.

“M-a trântit şi a încercat să se urce peste mine. A încercat să-şi dea pantalonii jos. A fost tot felul de lucruri neplăcute. Dar, de fapt, nu şi-a folosit toată forţa, pentru că mă putea dovedi. În acele momente eşti ca un animal care se zbate, ca o şopârlă. Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru a scăpa din acea situaţie”, a spus Uma Thurman.

Celebra actriță nu a avut de suferit doar din cauza hărțuirii sexuale. Aceasta a fost în pericol să își piardă viața. În timpul filmărilor pentru “Kill Bill”, actrița a povestit că a fost obligată de regizorul Quentin Tarantino să filmeze scena în care conduce cu vitează mașina pentru a-l ucide pe Bill.  Uma Thurman a pierdut controlul volanului și s-a accidentat grav, mărturisind că pentru o perioadă de timp a crezut că nu va mai putea să își folosească picioarele.

Pe lângă aceste experiențe traumatizante, actrița a vorbit și despre un incident petrecut în copilărie și care și-a pus puternic amprenta asupra ei. Uma Thurman a mărturisit că a fost violată când avea doar 16 ani.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Uma Thurman.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Lili Sandu, despre drumul lung de la viața dezordonată, la dieta vegană și sănătoasă: „Înainte, micul dejun era un burger, pe la ora 12 – 13'

Cum arăta Adrian Mutu în copilărie? Fotografie de colecție cu celebrul fotbalist

Cine a fost…. Mia Braia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete