Ultimele vești despre starea de sănătate a Ionelei Prodan! Fiica ei a mărturisit cum se simte cântăreața de muzică populară

Ionela Prodan se afla, în continuare, internată la Spitalul Elias din Capitală, iar starea ei de sănătate nu este deloc bună. Cântăreața de muzică populară este ținută în viață de aparate și se simte în continuare foarte rău.

Ionela Prodan trece prin momente extrem de dificile, după ce i s-ar fi descoperit un cancer pancreatic. În ultimele zile, starea ei de sănătate s-a agravat.

„Mama se simte așa și așa. Starea ei este staționară', a spus în această dimineață Anamaria Prodan, fiica Ionelei Prodan, pentru Realitatea.net.

Ultimele vești despre starea de sănătate a Ionelei Prodan

Astăzi, Anamaria Prodan a răbufnit la tv, în urma speculațiilor făcute pe tema bolii mamei sale.

„Poţi să ai 10 live-uri, poate să stea 5 mii de ani, că n-o să intre, n-o să vorbească nimeni, toţi sunt prietenii mei, ai lui mama. Nu-i cunosc, nu i-am văzut în viaţa mea. Chiar poţi să spui că am vorbit cu tine. Mi se pare o nebunie! Ei nu ne cunosc pe noi. Nu au vorbit nici cu mama, nici cu mine niciodată toţi ăştia care vorbesc pe la televizoare', a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars.

La finalul lunii ianuarie, Ionela Prodan a mai fost internată la Spitalul Elias din București, în urma unor simptome cardiace și neurologice. Cântăreața a fost supusă mai multor investigații medicale și a urmat un tratament sub supraveghere.

Ionela Prodan s-a născut pe 6 octombrie 1947, la Dăbuleni și este o cântăreaţă de muzică populară cunoscută mai ales pentru colaborarea cu Ion Dolănescu. A urmat cursurile Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii din Craiova. În anul 1970, ea s-a remarcat la Festivalul „Maria Tănase' din Craiova, unde a primit marele premiu. În anii 1990 a renunţat la cariera muzicală.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Ionela Prodan și fiica ei, Anamaria Prodan, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Primele imagini cu Ionela Prodan după ce a fost internată în spital! Fiica ei cea mică a spus adevărul despre starea sa de sănătate

Ionela Prodan, internată de urgență la spital în stare gravă! Medicii au spus familiei că trebuie să se aștepte la ce e mai rău

Când va fi externată din spital Ionela Prodan? Anamaria Prodan a spus în ce stare se află mama ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati