Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

detalii stare mihai constantinescu

detalii stare mihai constantinescu

Luni seara, Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator și a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca. Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu.

Se zvonește că starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu s-a agravat și că artistul s-ar afla în moarte cerebrală, după ce ar fi suferit două stopuri cardio-respiratorii.

Medicii sunt rezervați în privința stării de sănătate a acestuia, iar apropiații îndrăgitului artist fac afirmații șocante.

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

Potrivit cancan.ro, surse din anturajul artistului au declarat că acesta nu mai are nicio șansă de supraviețuire.

“Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, a afirmat una dintre persoanele care l-au vizitat pe Mihai Constantinescu la spital, potrivit cancan.ro.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, despre Mihai Constantinescu: “Se află în stare foarte gravă”.

Și Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu.

“Singura informaţie pe care o am şi o pot confirma e că artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapia Intensivă a Spitalului Floreasca. El a fost internat ieri dimineaţa (luni dimineaţa), a venit în Unitatea de Primiri Urgenţe în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, intubat, internat pe Terapie Intensivă.
Se pare că azi noapte a mai repetat stopul, prognosticul e rezervat, din ceea ce spun medicii”, a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea, potrivit realitatea.net.

“Situația este gravă!”

“Tot ce pot să vă spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. Ce pot să spun… Medicii sunt rezervați. Nici eu nu știu prea multe. Situația este gravă. Să ne ajute Dumnezeu! Nu pot spune nimic altceva decât că sper și mă rog. Dacă iubiți un mare artist al României, vă propun să ne rugăm și să ne dorim ca el să fie bine”, a declarat lui Mihai Constantinescu la Agenția Vip.

 

Foto:libertatea.ro

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete