Actorul Isaac Kappy s-a sinucis. Uite ce mesaj a scris pe instagram înainte să recurgă la acest gest

Isaac Kappy s-a sinucis

Actorul Isaac Kappy s-a sinucis. Vestea a picat ca un trăsnet pentru apropiații actorului de la Hollywood, dar și pentru cei care l-au admirat jucând în filme ca “Thor” sau “Terminator: Salvation”.

Isaac Kappy și-a pierdut viața după ce s-a aruncat de pe un pod din Arizona în dimineața zilei de luni. Acesta a fost lovit de o mașină, iar impactul i-a fost fatal. Actorul avea 42 de ani și înainte să recurgă la acest gest, pe pagina sa de instagram a postat un mesaj care dovedește că nu trecea printr-o perioadă tocmai bună.

Actorul Isaac Kappy s-a sinucis

Moartea actorului Isaac Kappy a fost confirmată de autoritățile ajunse la fața locului.

“Pe 13 mai 2019, la ora 7:26, echipajele au fost chemate la Interstate 40 spre est, pe podul rutier Transwestern, pentru un subiect care s-a aruncat de pe podul Transwestern. El a fost lovit apoi de o mașină care trecerea pe stradă. Bărbatul a fost identificat ca fiind Issac Kappy, în vârstă de 42 de ani, din Albuquerque. Domnul Kappy a murit de loc.”, a spus Bart Graves, purtătorul de cuvânt al departamentului de siguranță publică din Arizona, potrivit people.com.

Înainte de a recurge la acest gest extrem, Isaac Kappy a postat pe contul de instagram un mesaj care pare mai mult o destăinuire. Actorul le-a mărturisit prietenilor virtuali că nu se consideră o persoană bună și că de-a lungul timpului i-a folosit pe ceilalți pentru bani, i-a trădat pe cei care au avut încredere în el și a fost abuziv în relația cu cei din jur, în special cu familia sa. Prin intermediul mesajului, Isaac Kappy le-a cerut iertare tuturor celor cărora le-a greșit în timpul vieții.

“Celor care mi-au oferit încredere și susținere, îmi cer scuze. Am rănit multe persoane de-a lungul vieții mele și chiar dacă am mai multe talente, nu le-am utilizat niciodată. Lui Iisus îi cer scuze că l-am trădat din nou.”, este o parte din mesajul pe care Isaac Kappy l-a scris pe instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Beware the man that has nothing to lose, for he has nothing to protect.

O postare distribuită de Isaac Kappy (@isaackappy) pe

De-a lungul carierei sale, Kappy a apărut în filme ca “Terminator Salvation”, “Thor” sau “Fanboys: Razboiul fanilor”.

Foto: captura youtube

Citește și:

Andreea Marin: Nu există nu se poate!'

Cât a așteptat soția lui Mihai Constantinescu venirea ambulanței?

Cum s-ar putea schimba imaginea lui Meghan Markle după ce a devenit mamă? Specialiștii au dat verdictul!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete