Cât a așteptat soția lui Mihai Constantinescu venirea ambulanței?

Cât a așteptat soția lui Mihai Constantinescu venirea ambulanței

Mihai Constantinescu a fost transportat de urgență la spital după ce a suferit un stop cardio-respirator. Acesta a fost găsit de soția sa inconștient, moment în care femeia a solicitat de urgență ajutorul medicilor. Uite cât a așteptat soția lui Mihai Constantinescu venirea ambulanței.

În cazul unui stop cardio-respirator, intervenția în primele minute de la producerea acestuia este esențială pentru recuperarea rapidă și completă a pacientului. Din primele informații, se pare că Mihai Constantinescu a fost în stop cardio-respirator timp de 10 minute, ambulanța venind cu întârziere după ce soția acestuia a efectuat apelul.

Cât a așteptat soția lui Mihai Constantinescu venirea ambulanței?

Mihai Constantinescu se află în continuare internat la terapie intensivă, la Spitalul Floreasca, în stare gravă, medicii fiind rezervați în privința șanselor acestuia de supraviețuire. Contactat telefonic de Mihai Morar, realizatorul emisiunii “Răi da’ buni”, Adrian Daminescu, un apropiat al lui Mihai Constantinescu, a explicat că de la momentul în care a fost inițiat apelul și până la venirea ambulanței au trecut 10 minute. Venirea cu întârziere a ambulanței ar putea avea urmări grave în ceea ce îl privește pe Mihai Constantinescu, Adrian Daminescu comparând situația acestuia cu cea a lui Gabriel Cotabiță.

“Venea tot timpul vesel la fiecare întâlnire, după câte o operație, așa că atunci când soția mea, Dana, mi-a spus aseară că a făcut un infarct sever și că era de mână cu Simona, a trebuit să aștepte 10 minute până când a venit salvarea ca să îl resusciteze, asta a fost ceva nou pentru mine și dacă într-adevăr au fost 10 minute, Mihai, tu știi foarte bine ce se întâmplă după 10 minute de neoxigenare a creierului. Gabi Cotabiță a stat 4 minute și am stat pe capul lui 2 ani săi îi aducem aminte de toate, dar a reușit, Gabi a reușit. Acum nu știu cu Mihai cum o să se întâmple pentru că este și micuț și firav și o fi făcut el sport în tinerețe, dar nu mai are nici vârsta lui Gabi, el a făcut la 61 de ani chestia asta, acum 2 ani de zile. Ce să zic? Nu știu. Îmi e gândul doar la Simona acum, pentru că Simona trăiește niște momente, eu știu foarte bine prin ce trece ea.”, a spus Adrian Daminescu, în emisiunea “Răi da’ buni”.

Cu toate că în prezent starea artistului este una stabilă, medicii au precizat că acesta este în continuare în stare gravă și că se află sub atenta supraveghere a medicilor.

Mihai Constantinescu are 73 de ani, iar de-a lungul timpului a avut mai multe probleme cardiace. Artistul a suferit două intervenții la inimă în ultimii 10 ani, iar în urmă cu două luni a ajuns din nou la spital, acuzând probleme respiratorii și tensiune oscilantă.

Foto: facebook

Citește și:

Cum s-ar putea schimba imaginea lui Meghan Markle după ce a devenit mamă? Specialiștii au dat verdictul!

Adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

Cum arată sora Corinei Caragea? Nu este celebră, dar este la fel de frumoasă

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete