Ultima poză cu actrița Florina Cercel. Chipul regretatei actrițe nu trăda nicio urmă de suferință

Ultima poză cu actrița Florina Cercel

Medicul oftalmolog Monica Pop a vizitat-o pe regretata actriță Florina Cercel cu doar cteva zile înainte ca aceasta să părăsească această lume, răpusă de cancerul pulmonar. Cu acest prilej, reputatul medic nu a ratat ocazia de a o imortaliza pe iubita actrița într-o fotografie care, din păcate, avea să fie ultima.

S-A STINS FLORINA! Discret, in liniste cu demnitate si discreție, așa cum a dorit! !Drum lin intre stele frumoasa si talentata actriță si prietenă!“, așa a anunțat reputatul medic oftalmolog trecerea la cele veșnice ale prietenei sale, Florina Cercel.

Ultima poză cu actrița Florina Cercel, postată de medicul oftalmolog Monica Pop pe pagina de Facebook

La o zi după dispariția marii doamne a scenei românești, dr. Monica Pop a postat pe facebook o poză pe care a reușit să i-o facă cu câteva zile în urmă, când se afla într-o vizită în casa acesteia. În textul care însoțește fotografia, medicul oftalmolog remarcă faptul că pe chipul actriței nu se vede nicio urmă de suferință: “Frumoasă și cochetă pina in ultimul moment, sfidind si virsta si boala! Nici urma de vreo suferintă! Și…după, la fel!

Florina Cercel nu a renunțat la țigări nici după ce a aflat că are cancer pulmonar

Deşi boala aproape o doborâse, Florina Cercel a continuat să fumeze. Într-un interviu recent pentru Click, Adela Mărculescu, colega de scenă a Florinei Cercel, a dezvăluit faptul că marea actriță nu a putut renunța la viciul ei până în ultima clipă a vieții: “Ultima oară am jucat împreună la Teatrelli din București, în piesa «Quartet», pe 31 martie 2019, după care ne-am despărțit. Ea s-a dus la spital, vorbeam la telefon, dar fuma în continuare foarte mult. După asta nu am mai jucat împreună, dar am mai vorbit la telefon. Asta este viața…', a spus actrița Adela Mărculescu (80 de ani) pentru sursa menționată.

Actriţa Florina Cercel va fi înmormântată joi, 1 august, la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiştilor. Cei care doresc să îşi ia rămas bun de la actriţă o pot face, joi, de la ora 10.00, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Naţional din Bucureşti. Înmormântarea va avea loc la ora 13.00.

Citeste si

Virgil Ogășanu, despre ultimele zile din viața actriței Florina Cercel: Celor care veniseră să o vadă le-a spus să o lase în pace că vrea să plece'

Cum arată azi Șerban din Liceenii. Tudor Petruț trăiește în America și a renunțat la actorie

Sursa foto: Libertatea, Facebook Monica Pop

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete