Cum arată azi Șerban din Liceenii. Tudor Petruț trăiește în America și a renunțat la actorie

Cine nu și-l mai amintește pe Șerban din Liceenii, cel care aspira la inima Oanei, dar care nu a avut sorți de izbândă din pricina lui Mihai cel charismatic? Ei, bine, iată cum arată azi Șerban din Liceeni, la 33 de ani de la difuzarea filmului. 

Cum arată azi Șerban din Liceenii

În 1990, la doar patru ani de la terminarea filmărilor la Liceenii, Tudor Petruț s-a îndrăgostit și a luat definitiv calea Americii. Soția lui, jumătate româncă, jumătate americancă, i-a dăruit doi băieţi.

România, aflată în plină perioadă de tranziție, nu era foarte ofertantă pentru micuți. Băieții lui nu i-au moștenit, însă, pasiunea pentru actorie. Ștefan este specialist în automobile și în prezent lucrează în marketing și vânzări. Alexandru este impresar sportiv într-una din cele mai mari agenții de impresariat din lume.

Între timp, Tudor Petruț a divorțat de mama băieților.

A dat actoria pe activitatea la catedră

În America, “Șerban” a participat la câteva castinguri iar în cele din urmă a câştigat proba pentru o serie de reclame pentru Discovery Card. Grație personajului Miss Peggy, Tudor a devenit faimos în toată America. Dar meseria lui de bază este aceea de… profesor de matematică. Elevul preferat al lui “Isoscel” a ajuns el însuși profesor, de data asta în viața reală.

Într-un interviu pentru România Liberă, actorul mărturisea: “Sunt profesor de matematică la liceu. A fost o opţiune care a venit mai mult dintr-un instinct de conservare, trebuia să supravieţuiesc cumva. În America dacă nu câştigi nişte bani suficienţi ca să ai o viaţă liniştită, nu e foarte bine şi, la momentul respectiv, când Hollywoodul părea foarte departe, a trebuit să fac ceva şi mi s-a părut o meserie foarte interesantă să lucrez cu copiii. E o experienţă de viaţă, în primul rând“, spune Tudor.

Citeste si

TEST Cu ce personaj din Liceenii' te asemeni?

Ștefan Bănică se întoarce la actorie. Va avea rolul principal într-un serial de comedie: E genul de personaj pe care în film nu l-am făcut niciodată'

Cum arăta Oana Sârbu pe vremea când era doar un copil?

 

Sursa foto: facebook 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete