Turneul Anului European al Voluntariatului 2011 in Romania

Turneul Anului European al Voluntariatului 2011 in Romania

Turneul AEV 2011
Turneul AEV 2011
este o caravana care poposeste in capitalele celor 27 de state membre ale Uniunii Europene dupa un program prestabilit. Logistica necesara spatiilor in care se deruleaza Turneul AEV 2011 este pusa la dispozitie de Comisia Europeana si calatoreste in toate locatiile in care stationeaza acesta.

Turneul AEV 2011 vine de la Tallin (3 – 7 mai 2011) si se deruleaza in Romania, la Bucuresti, in perioada 9 – 15 mai 2011, la Muzeul Taranului Roman, pornind apoi inspre urmatoarea sa oprire, Ljubljana (20 – 25 mai 2011).

Scopul acestui eveniment este de a pune la dispozitie un spatiu in care organizatorii de activitati de voluntariat sa poata interactiona intre ei si cu publicul larg, in care sa fie organizate evenimente dedicate voluntarilor si beneficiarilor activitatilor de voluntariat, un spatiu in care publicul interesat de sa poata obtine informatii despre voluntariat in general si despre cum poti deveni voluntar in Romania si in alte tari europene.

Locatia Turneului AEV 2011 este compartimentata in trei spatii:
Coltul european / EU Corner – punct de informare despre voluntariat, AEV 2011 si UE,
Locul de intalnire / Markeplace – un spatiu interactiv in care organizatiile care implica voluntari se vor prezenta sau vor derula
diferite activitati,
Sala de dezbateri / Debate Room – un spatiu de dezbateri si prezentari pe teme de voluntariat, sustinute de organizatii.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri