Tunsoarea cu sclipici, trendul momentului

Tunsoare cu sclipiciSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Dacă până acum erau la modă tunsorile care presupuneau ca o parte a capului să fie rasă, acum moda a ajuns la un alt nivel. Un nou trend a revoluționat internetul, acesta fiind tunsoarea cu sclipici.

Tunsoarea cu sclipici este una dintre cele mai îndrăznețe alegeri în materie de hairstyling și deja a început să facă furori printre doamnele și domnișoarele dornice să iasă din tipare și să încerce ceva nou. Această tunsoare presupune ca partea de păr de la ceafă să fie rasă, iar cu ajutorul mașinii de tuns să fie desenat un model, pe care să fie aplicat sclipici în mai multe culori, potrivit metro.co.uk. Această zonă nu este vizibilă tot timpul, ci doar în momentul în care părul este prins. Astfel, poți considera că ai un fel de tatuaj, pe care îl poți dezvălui numai atunci când îți dorești acest lucru.

Acest trend este foarte îndrăzneț și cu siguranță reușeste să scoată pe oricine din anonimat și să întoarcă foarte multe priviri. Singurul lucru deranjant este sclipiciul, care nu va rămâne doar în păr, ci se va împrăștia pe haine, fiind foarte dificil de curățat.

Dacă vrei să îți schimbi tunsoarea și ești dispusă să încerci ceva nou, deschide galeria de mai sus pentru a vedea câteva fotografii reprezentative pentru tunsoarea cu sclipici.

 

Foto: instagram

Citește și:

Prima tunsoare cu care poți ajuta

Forma feţei şi tunsoarea care ţi se potriveşte

Aceeasi tunsoare, doua stiluri: lungimea pana la umeri

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro