Prima tunsoare cu care poți ajuta

bravecut

bravecut

Află cum noul tău look poate schimba viața altcuiva!

Ce e BraveCut?

BraveCut nu e doar ultima modă a sezonului în materie de hairstyling. Ea a fost special creată de unul dintre cei mai tari stiliști din țară, Sorin Stratulat, ca prima tunsoare-simbol în semn de sprijin pentru femeile care își pierd părul în urma tratamentului pentru cancer.

Când alegi BraveCut, părul tăiat se donează Fundației Renașterea, pentru realizarea de peruci care le va da femeilor bolnave de cancer o parte din încrederea ta.

Cum arată BraveCut

E edgy, e cool, e pentru o femeie puternică și modernă. Părul e lăsat mai lung într-o parte, mai scurt în cealaltă, ca o amintire a lucrului bun pe care îl faci. Data viitoare când vezi pe stradă, în reviste sau la televizor asimetria specifică BRAVECUT, să știi că femeia care o poartă a avut curaj să dea speranța unei femei care chiar are nevoie.

Ce trebuie să știi dacă vrei să te tunzi BraveCut

Odată că ai făcut cea mai bună alegere pentru vara aceasta: o să ai o tunsoare cu care te poți mândri din mai multe motive.

Apoi, că e absolut gratis într-unul dintre cele nu mai puțin de 36 de saloane partenere de top – lista lor completă e disponibilă AICI.

Și, nu în ultimul rând, că pentru a dona, trebuie să tunzi minim 15 centimetri de păr – indiferent de culoare, textură sau dacă a fost tratat chimic.

Cum mai poți ajuta

Primele 15 peruci au fost deja produse și donate. Manopera pentru producția fiecărei peruci costă între 600-1000 RON, așa că e mare nevoie de donații în bani pentru a continua procesul de producție. Acestea se pot face contactând Fundația pe pagina de Facebook  sau la telefon 021 2120212.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Frumusete