Tuncay Ozturk, cu zâmbetul pe buze după divorțul de Andreea Marin: „Da, bineînțeles că mai cred în dragoste. Vreau să cunosc oameni noi”

Andreea Marin și Tuncay Ozturk s-au cunoscut în anul 2013, iar începutul lor părea promițător. Cu toate acestea, căsnicia lor nu a durat prea mult, iar cei doi au divorțat anul trecut. 

În timp ce Andreea Marin pare și-a găsit din nou sufletul pereche și este mai fericită ca niciodată, se pare că fostul ei soț, Tuncay Ozturk s-a concentrat mai mult pe viața sa profesională. Prezent la un eveniment de modă, Tuncay ne-a acordat un interviu, în care a vorbit cu zâmbetul pe buze despre felul în care arată viața lui după divorțul de Andreea Marin.

„Am o clinică, în zona Aviatorilor, care merge foarte bine, și acum zi după zi avem tot mai mulți pacienți, așa că suntem foarte ocupați, așa că mă simt destul de obosit. Acum am plecat de la clinică și am venit aici. Dar în fiecare zi, tratez oameni,' a spus Tuncay Ozturk, pentru Revista Avantaje.

 

Tuncay Öztürk, cu zâmbetul pe buze după divorțul de Andreea Marin

Întrebat dacă mai ales timp și pentru el, fostul soț al Andreei Marin a mărturisit că muncește destul de mult, dar încearcă totuși să se mai relaxeze din când în când.

„Este destul de greu. În aceste zile, nu prea am avut timp pentru mine. După mult timp, acum am ieșit și am spus că trebuie să mai socializez, mai ales că am lucrat atât de mult zilele astea. Cred că este momentul să îmi rezerv puțin timp și pentru mine.

Mai cred în dragoste. Suntem tineri, așa că întâlnim oameni noi, ne căsătorim, este nevoie de timp, dar acum mă concentrez mai mult pe viața profesională. Mi-am setat niște obiective și sper ca lucrurile să o ia pe calea cea bună. Dar acum nu îmi fac planuri, lucrurile vor veni singure. După ce am divorțat, nu am pe nimeni în viața mea. Sunt încă singur.

Nu am timp pentru noi relații. Dar după cum am spus, acum știu că trebuie să îmi iau timp să mai ies, să cunosc oameni noi, să socializez. Am fost concentrat prea mult timp pe viața mea profesională. Dar acum nu am pe nimeni. Sunt încă singur, dar sunt fericit cu asta. Acum mă odihnesc, încă mă odihnesc,' a adăugat Tuncay

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au cunoscut în anul 2013, în Turcia, unde bruneta s-a dus pentru a-şi trata durerile de spate. La sfârşitul aceluiaşi an, pe 22 decembrie, s-au căsătorit în secret peste hotare, iar fizioterapeutul a luat decizia de a se muta în România.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: captură video, Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Tuncay Ozturk, alături de altă femeie după ce a divorțat de Andreea Marin! În ce ipostază au fost surprinși cei doi?

Andreea Marin, dezvăluire surprinzătoare după divorțul de Tuncay Ozturk: „În casa noastră…'

Andreea Marin și Tuncay au divorțat în doar câteva minute! Oficial, sunt doi oameni liberi

Andreea Marin nu se mai ferește să vorbească despre noul iubit: „Există acest om pe care îl iubesc. Mi-aș dori încă un copil'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete