Andreea Marin, dezvăluire surprinzătoare după divorțul de Tuncay Ozturk: „În casa noastră…”

Chiar dacă până acum a trecut printr-o perioadă destul de agitată, se pare că acum Andreea Marin se simte mult mai bine după ce divorțat de Tuncay Ozturk. Pentru ea este un nou început pe toate planurile, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Andreea va începe un nou proiect de televiziune săptămâna viitoare.

Andreea Marin va face parte din juriul emisiunii „Uite cine dansează'. Cu această ocazie, ea a recunoscut că dansează mai mereu prin casă.

'Sigur că dansez în bucătărie. De ce nu? În casa noastră livingul şi bucătăria sunt una şi aceeaşi încăpere. De pe telefon, de pe noul playlist creat de fiica mea, doar apăs pe un buton şi auzim muzica în toată încăperea, păcălindu-ne că nu trebuie să ţinem o dietă atât de strictă pentru că dansul ne ajută să ardem', a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin și Tuncay, divorț discret la Judecătoria Buftea

Cei doi și-au încheiat oficial căsnicia pe data de 27 februarie, când a fost pronunțat divorțul de către instanță. Tuncay Oztuk a ajuns primul la Judecătoria Buftea, iar la scurt timp a venit și Andreea Marin. La intrare, cei doi au refuzat să facă vreo declarație în fața jurnaliștilor prezenți cu privire la divorț. Procesul s-a desfășurat cu ușile închise, la solicitarea Andreei Marin, conform libertatea.ro.

La plecare, bruneta doar a confirmat printr-un simplu „Da…' faptul a încheiat oficial socotelile cu fostul său soț, Tuncay Ozturk.

„Repune cauza pe rol. Stabileşte termen în cauză la data de 27.02.2017, ora 15, pentru când se vor cita părţile prin agent procedural, cu menţiunea de a se prezenta personal în vederea exprimării consimţământului în mod nemijlocit în faţa instanţei cu privire la desfacerea căsătoriei prin acord, având în vedere dispoziţiile art.374 alin.3 C. Civ. rap.la art.921 C.pr.civ. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 13.02.2017. Document: Încheiere de şedinţă 13.02.2017', se arată în documentul de la Judecătoria Buftea, făcut public pe 13 februarie.

Andreea şi Tuncay s-au cunoscut în anul 2013, în Turcia, unde bruneta s-a dus pentru a-şi trata durerile de spate. La sfârşitul aceluiaşi an, pe 22 decembrie, s-au căsătorit în secret peste hotare, iar fizioterapeutul a luat decizia de a se muta în România.

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Andreea Marin și Tuncay au divorțat în doar câteva minute! Oficial, sunt doi oameni liberi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete