Andreea Marin și Tuncay au divorțat în doar câteva minute! Oficial, sunt doi oameni liberi

Andreea Marin și Tuncay Ozturk sunt oficial, doi oameni liberi, începând de astăzi. Cei doi s-au despărțit în urmă cu mai mult timp, însă în urmă cu puțin timp divorțul a fost pronunțat oficial la Judecătoria Buftea. 

Pe data de 13 februarie, Andreea Marin s-a prezentat singură în fața instanței, iar fostul ei soț nu a venit, lăsându-l pe avocatul să facă toată treaba. Astăzi, însă, fizioterapeutul turc nu a mai avut de ales și a fost nevoit să se prezinte în fața judecătorilor alături de Andreea Marin pentru a semna actele de divorț. Totul s-a întâmplat foarte repede, în doar câteva minute, cei doi au semnat actele și au plecat la treburile lor. De asemenea, au fost rezervați în declarații.

Andreea Marin și Tuncay, divorț discret la Judecătoria Buftea

Tuncay Oztuk a ajuns primul la Judecătoria Buftea, iar la scurt timp a venit și Andreea Marin. La intrare, cei doi au refuzat să facă vreo declarație în fața jurnaliștilor prezenți cu privire la divorț. Procesul s-a desfășurat cu ușile închise, la solicitarea Andreei Marin, conform libertatea.ro.

La plecare, bruneta doar a confirmat printr-un simplu „Da…' faptul a încheiat oficial socotelile cu fostul său soț, Tuncay Ozturk.

„Repune cauza pe rol. Stabileşte termen în cauză la data de 27.02.2017, ora 15, pentru când se vor cita părţile prin agent procedural, cu menţiunea de a se prezenta personal în vederea exprimării consimţământului în mod nemijlocit în faţa instanţei cu privire la desfacerea căsătoriei prin acord, având în vedere dispoziţiile art.374 alin.3 C. Civ. rap.la art.921 C.pr.civ. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 13.02.2017. Document: Încheiere de şedinţă 13.02.2017', se arată în documentul de la Judecătoria Buftea, făcut public pe 13 februarie.

Andreea şi Tuncay s-au cunoscut în anul 2013, în Turcia, unde bruneta s-a dus pentru a-şi trata durerile de spate. La sfârşitul aceluiaşi an, pe 22 decembrie, s-au căsătorit în secret peste hotare, iar fizioterapeutul a luat decizia de a se muta în România.

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Andreea Marin, trofeele Femeia anului 2001 pentru Popularitate și Femeia anului 2011 pentru Consilierea mamelor aflate în dificultate

Interviu cu Andreea Marin: 'Hai să trăim frumos și demn împreună '

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete