Tudor Gheorghe, decizie neașteptată la 76 de ani: „Mi-am făcut o promisiune”

Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai valoroși artiști ai României. Născut în 1945, și-a început cariera la doar 21 de ani. De-a lungul anilor, a susținut numeroase concerte atât în țară, cât și dincolo de granițe.

Tudor Gheorghe a mărturisit recent când se va retrage de pe scenă și ce promisiunea și-a făcut.

„Vine o asemenea zi pentru oricare dintre noi. Nu știu când va sosi acea zi pentru mine. Eu nu-mi fac asemenea calcule. Nu-mi spun nici ceva de genul: ‘Voi cânta până la 80 de ani. Sau 85 de ani! Sau 90! Nici pomeneală!. Mi-am făcut o promisiune și am de gând să mă țin de ea. Ce mi-am promis? Mi-am spus că atunci când genunchii îmi vor începe să tremure, atunci e semn că nu mai pot urca pe scenă.

Atunci când o să-mi tremure glasul, atunci nu voi mai urca să cânt în fața spectatorilor. Nu voi fi penibil! Însă, pentru moment, am încă puterea necesară de a susține constant tipul de concert cu care fanii mei sunt deja obișnuiți!', a spus Tudor Gheorghe pentru Impact.

Dincolo de talentul său incontestabil, artistul are un ritual pe care îl respectă de ani întregi. Acesta este foarte organizat și își pregătește mereu cu zile înainte poeziile și cântecele pe care le va prezenta pe scenă în fața publicului.

„Am mereu pregătite în avans alte două sau trei spectacole, față de cel pe care îl promovez la un anume moment. Așa mi-am format stilul. Îmi aleg cu atenție poeziile, mă gândesc la muzică și la colaboratori. Apoi pun la punct toate detaliile. E rețeta mea personală, prin care rezist de ani buni!', a mai spus artistul.

Tudor Gheorghe a trecut prin cea mai grea încercare a vieții sale atunci când a pierdut femeia care i-a fost un adevărat sprijin în viață. Partenera sa a încetat din viață din cauza Covid-19.

„Ea mi-a fost un sprijin absolut. Ea s-a sacrificat într-un fel, deși era o foarte bună actriță. Ea s-a sacrificat, punându-se practic în slujba mea’, a declarat Tudor Gheorghe în emisiunea „Legendele’, găzduită de Dan Negru, potrivit click.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete