Sandra Bullock, filmul pe care ar fi vrut să nu-l fi făcut: „Sunt încă jenată”

Sandra Bullock a făcut o retrospectivă a carierei ei și a dezvăluit singurul film despre care a spus că „nu a avut sens'.

În timpul unui interviu alături de co-starul din The Lost City, Daniel Radcliffe, pentru TooFab, perechea a fost întrebată dacă există filme pe care inițial au fost „stânjenite' să le facă, dar la care „au venit' după ce au văzut cum au reacționat fanii.

„Am unul și încă sunt rușinat că am participat. Se numește Speed ​​2. Am vorbit foarte mult în privința asta. Nu avea sens. Eram pe o barcă și mergeam încet spre o insulă', a răspuns Sandra Bullock, în vârstă de 57 de ani.

Filmul din 1997, în care Bullock a jucat alături de Jason Patric, spune povestea lui Annie (Bullock) și a iubitului ei care încearcă să oprească o navă de croazieră din Caraibe pe care se aflau în vacanță să nu se prăbușească. Keanu Reeves a jucat alături de Bullock în filmul original din 1994, dar nu s-a întors pentru a relua rolul lui Jack Traven pentru continuare.

În decembrie anul trecut, în timp ce făcea o apariție în emisiunea britanică The Graham Norton Show, Reeves a explicat de ce nu s-a înscris pentru Speed ​​2: Cruise Control.

„La acea vreme, nu am răspuns la scenariu. Îmi doream foarte mult să lucrez cu Sandra Bullock, îmi plăcea să îl interpretez pe Jack Traven și îmi plăcea Speed, dar un transatlantic? Nu aveam nimic împotriva artiștilor implicați, dar în acel moment am avut senzația că pur și simplu nu era corect', a spus el, pentru CNN, scrie People.

Ambele filme Speed ​​au fost regizate de Jan de Bont.

Keanu Reeves i-a spus lui Jimmy Kimmel în 2015 că a ales să nu participe pentru că nu i-a plăcut scenariul.

„Nu am apucat să fiu în asta. Ei bine, am decis să nu fiu în asta. Mi-a plăcut să lucrez cu regizorul Jan de Bont și Sandra, desigur. A fost doar o situație în viață în care am primit scenariul, l-am citit și am spus: Uf. Era vorba despre o navă de croazieră și mă gândeam: Un autobuz, o navă de croazieră... Viteză, autobuz, dar apoi o navă de croazieră este chiar mai lent decât un autobuz și am spus: Vă iubesc, băieți, dar nu pot să o fac, a spus el atunci.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete