Trupul unei românce de 20 de ani a fost găsit pe un câmp în Italia

Trupul unei românce de 20 de ani a fost găsit pe un câmp în Italia

Trupul unei românce de 20 de ani a fost găsit pe un câmp în Italia, pe 26 august. Cadavrul era într-o stare avansată de descompunere. 

Trupul unei românce de 20 de ani a fost găsit pe un câmp în Italia

Conform rotalianul.ro, identitatea tinerei a fost stabilită cu ușurință, întrucât lângă corp se afla un portofel cu documente. Descoperirea macabră a fost făcută de proprietarul terenului din Busto Arsizio, provincia Varese din Lombardia.

Din cauza stării avansate de descompunere, medicii legiști nu au reușit să determine cauza morții. Se pare că tânăra nu avea relații apropiate cu familia sau nu avea familie, întrucât nimeni nu a semnalat dispariția ei. Totodată, anchetatorii încearcă să stabilească dacă portofelul cu documente găsit lângă cadavru aparținea, într-adevăr, victimei.

Autopsia corpului este programată pentru miercuri, 28 august.

O altă tânără româncă a fost ucisă în martie, în Italia

Aceasta este a doua crimă din acest an săvârșită în Italia, victima fiind o româncă. În martie, pe un câmp din Sant’Onofrio, regiunea Calabria, a fost descoperit cadavrul unei tinere românce de 25 de ani. Surse din anchetă au declarat pentru  o publicație italiană că trupul româncei a fost găsit incendiat. Tânăra a fost bătută, înjunghiată, apoi arsă de vie. Autorii au fost o altă româncă şi iubitul ei italian, care și-au recunoscut crima.

Se pare că între cele două fete, ambele de origine română, existau tensiuni, motivul crimei fiind faptul că victima o jignise pe ucigașă, numind-o prostituată.

Citeste si

Incendiile din Pădurea Amazoniană l-au alertat pe Papa Francisc. Ce soluție vede Suveranul Pontif pentru oprirea acestui dezastru fără precedent

În Italia, o tânără a fost salvată de apelul la 112. Poliția a ajuns la locuința în care se afla în doar 5 minute

Sursa foto: libertatea
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri