Tratamentul regal: Cine este Mena Massoud, actorul care l-a interpretat pe prințul Thomas?

Tratamentul regal (The Royal Treatment), noua comedie romantică difuzată de Netflix a fost îndrăgită de fanii din întreaga lume. Actrița Laura Marano joacă rolul unei coafeze, însă actorul Mena Massoud le-a atras în mod deosebit atenția cinefililor.

Mena Massoud este un actor canadian în vârstă de 30 de ani. Născut în Egipt, familia a emigrat în Canada când Mena avea trei ani.

„M-am născut în Egipt. Am imigrat când aveam trei ani și jumătate, la Toronto. Dar sunt încă foarte, foarte aproape de cultura mea și… Înapoi acasă, în Egipt. Suntem creștini și părinții mei au simțit că lucrurile deveneau puțin prea periculoase când am crescut în Egipt. Au vrut să creeze o viață mai bună pentru familia lor, așa că au decis să emigreze în Canada”, a declarat Mena Massoud despre mutarea lor.

Tânărul actor a jucat rolul principal din filmul live-action Aladdin, alături de Will Smith și Naomi Scott, în 2019. Rolul i-a adus premiul Breakthrough Talent la Premiile GQ Men of the Year și a fost, de asemenea, nominalizat la Premiile naționale de televiziune și film și premiile Teen Choice. Vedeta a continuat să apară în Reprisal și 9-1-1 Lone Star.

Tratamentul-regalSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mena are o relație cu actrița Emily Shah. În timp ce perechea își păstrează relația privată, Emily a distribuit mai multe instantanee și videoclipuri cu Mena, inclusiv unul dintre ele sărbătorind Diwali.

„După ce a fost în LA timp de opt ani, această sărbătoare masivă de Diwali pe care a organizat-o @lilly mi-a amintit de felul în care am crescut și de sentimentul de apartenență pe care l-am avut. Sunt mândră că sunt pe jumătate indiană. Manifestăm un sentiment de comunitate în LA și inima mea se simte atât de plină încât în ​​sfârșit am unul. Diwali fericit, Saal Mubarak”, a scris ea, postând un clip cu ei dansând împreună.

Iată de ce ar trebui să vezi filmul Tratamentul regal dacă nu l-au vizionat deja. Sinopsisul oficial spune: „Isabella își conduce propriul salon și nu se teme să-și spună părerea, în timp ce Prințul Thomas își conduce propria țară și este pe cale să se căsătorească mai degrabă pentru datorie decât din dragoste. Când Izzy și colegele sale stiliste au ocazia vieții de a se ocupa de coafurile și make-up pentru nunta regală, ea și prințul Thomas învață că pentru a prelua controlul asupra propriului destin trebuie să îți urmezi inima.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber