Tratamente naturale cu efecte spectaculoase care te scapă de petele de bătrânețe de pe piele

Tratamente naturale cu efecte spectaculoase care te scapă de petele de bătrânețe de pe piele

Timpul nu iartă pe nimeni, iar trecerea anilor ne lasă tuturor urme vizibile pe piele, mai ales atunci când ajungem la vârsta de 50 – 60 de ani. Multe femei încep să observe pe față sau pe mâini mai multe urme care arată ca niște pistrui mai mari, care sunt de fapt pete de bătrânețe.

Cum să scapi de petele de bătrânețe de piele?

Chiar dacă pare greu de crezut, poți să scapi de aceste pete foarte simplu cu ajutorul unui remediu natural. Este vorba despre un secret al femeilor asiatice, care au mereu o piele perfectă, chiar și la o vârsta înaintată. Ele folosesc o rețetă naturală, care pur și simplu întinerește pielea și curăță aceste pete inestetice care apar pe piele, atunci când ajungem la vârste înaintate.

Pentru a prepara și tu această rețetă, ai nevoie de doar două ingrediente:

  • 100 de grame de orez
  • 200 de ml de apă

Mod de preparare:

Procedeul este foarte simplu. Orezul se pune în apă și se fierbe timp de aproximativ 20 de minute. După acest timp, separă apa de orez, după ce s-a răcit. Orezul care a rămas poate fi folosit la pregătirea unor mâncăruri.

Remediul pentru curățarea petelor de bătrânețe este chiar apa în care a stat orezul. Cu ajutorul unui tifon, aplică acest lichid direct pe zonele afectate. Urmează acest procedeu în fiecare seară înainte de culcare, timp de 30 de zile. După acest interval, vei observa că pielea ta se va curăța treptat de petele de bătrânețe.

Alte remedii naturale pentru petele de bătrânețe

O altă soluție foarte bună este un amestec de oţet de mere cu sucul unei cepe. Acesta se aplică la fel de simplu direct pe piele, în zonele afectate. Se poate folosi și o doar ceapă, tăiată proaspăt, în fiecare zi, timp de şase săptămâni. Petele vor dispărea, iar pielea va deveni mai luminoasă și mai frumoasă.

De asemenea, pentru un efect mai rapid, poţi consumă în acelaşi timp, de două ori pe zi o cană de oţet de mere diluat în apă, la care se poate adăuga și puțină miere, potrivit ziare.com. Acesta este un tonic foarte bun pentru persoanele trecute de 40 de ani şi are rol energizant.

Un alt remediu foarte bun pentru petele de îmbătrânire este aloe vera. Sucul acestei plante se aplică pe zonele afectate, de două ori pe zi. Primele efecte se observă după prima lună de tratament. În plus, și lămâia și uleiul de ricin au efecte senzaționale în procesul de eliminare a petelor de bătrânețe.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum să îți faci singură cea mai frumoasă manichiura în apă? Toată lumea va crede că ai fost la salon

Cum să ai grijă de părul tău după ce ai împlinit 40 de ani

Masca de păr cu cafea, tratamentul care te ajută să ai un păr strălucitor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete